Nyheder om dansk og international svømning

Lise Tange Thomsen er gået bort

29. november 2018, AF Peter Lund Hansen

SwimNews har desværre modtaget meddelsen om at det danske parasvømning landsholds fysioterapeut og holdleder er afgået ved døden. SwimNews kondolerer og bringer hermed Paralympic Swimteam Denmarks mindeord om Lise.

Mandag morgen d. 26 november 2018 er vores ven, fysioterapeut og holdleder, Lise Tange Thomsen på landsholdet afgået ved døden.
Lise døde i en tragisk trafikulykke på vej til arbejde.
Lise startede som fysioterapeut og holdleder på landsholdet i 2014.

Fra den allerførste dag vandt Lise alles tillid med hendes altid imødekommende, professionelle men også humoristiske tilgang til svømmesporten som har været en stor del af hende liv. Et liv der mandag morgen blev alt for kort.

Alle har oplevet Lise som et samlingspunkt hvor alle kunne få faglige, alvorlige og sjove snakke. Lise har fra den første dag vist interesse for para sporten og været i tæt kontakt med svømmerne og det bedste bindeled med træner og forbund.

Svømmerne mødte altid en Lise der var klar til at hjælpe og støtte alle døgnets 24 timer. Udfordringer i hverdagen, dragter til stævner - alt blev taget seriøst fordi Lise kun ønskede at alle lykkedes og havde det godt.

Lise har haft et liv hvor svømningen har været omdrejningspunktet i mange år. Først som svømmer. En træneruddanelse og efterfølgende arbejde som konkurrence træner. Efter en årrække hvor Lise uddannede sig til lærer og efterfølgende til fysioterapeut var vi hurtige til at få Lise ind i parasporten som både holdleder og fysioterapeut for parasvømmerne.

Svømmere, træner og forbund har mistet en ven, en støtte - en unik omfavnende personlighed som vi også har set og hørt om når Lise har fortalt om det sammenhold hun og sine gamle svømmekammerater har holdt fast i alle årene siden svømme karrieren sluttede.
Vi sender alle tanker til Liseś familie som har mistet en elsket datter og søster. Vi kan slet ikke forstille os det tab de har lidt.

Minderne om Lise vil vi altid have med os. Rejser til EM, VM og specielt De paralympiske lege i Rio var specielle og en kæmpe oplevelse for alle.
Alle idrætter mærkede Lises engagement for at alle lykkedes og præsterede.

Parasporten er blevet en personlighed fattigere men vi ved også at Lises ånd var at vi skulle forsætte udviklingen udfra de planer som senest blev lagt i weekenden - den sidste weekend vi alle fik med Lise.

Ære være Lises minde.

Kommenter nyhed