Nyheder om dansk og international svømning

Lasse Iversen bliver ny elitetræner i Hovedstadens Svømmeklub

12. juli 2022, AF Swimnews.dk

Hovedstadens Svømmeklub har ansat Lasse Iversen som ny elitetræner. Du kan læse meget mere i klubbens pressemeddelelse:

Lasse Iversen bliver ny elitetræner i Hovedstadens Svømmeklub

Fra 1. august kommer Lasse Iversen til at stå på bassinkanten som ny elitetræner på eliteholdet. Stillingen er blevet ledig efter, at den nuværende ass. elitetræner Frederik Frederiksen, har valgt at forlade trænergerningen.

Lasse Iversen kommer fra et job som elitetræner i Sigma, hvor han de seneste fem år har været ansat. Lasse skal indgå i trænerteamet på eliteholdet, der i forvejen består af elitetræner, Marcus Åradsson, cheftræner Niels-Jørgen Jørgensen og to deltidsassistenter Morten Børre og Synnøve Døskeland.

Eliteholdet er opdelt i forskellige træningsgrupper, hvor alle trænere er involveret i træningsgrupperne, men har et særligt fokus. Lasses fokus er på juniorgruppen.

Lasse er 34 år og har i sin trænerkarriere udover Sigma bl.a. arbejdet i A6 og Frederikssund Svømmeklub. Lasse er uddannet diplomtræner og har yderlige en uddannelse som cand. soc. i bagagen. Derudover er Lasse i gang med DIF’s coachinguddannelse.

Lasse siger selv om ansættelsen: - Jeg glæder mig til at blive en del af Hovedstadens Svømmeklub og jeg ser specielt frem til samarbejdet med en masse dygtige junior- og seniorsvømmere. HSK er ambitiøse og har mange spændende mål for fremtiden. Jeg er stolt over at næste skridt i min karriere bliver sammen med svømmere og trænere i HSK.

Lasse beskriver sig selv som en holdspiller, der fungerer godt i teams, hvor der er en tæt og daglig sparring med kollegaer, som kan udfordre ham fagligt. Han er den udadvendte type og kan lide at arbejde med at skabe gode og sunde relationer til svømmere og kollegaer, som han arbejder sammen med.

Cheftræner Niels-Jørgen Jørgensen siger om ansættelsen: Jeg er glad for, at vi får en dygtig og erfaren træner til eliteholdet og en træner, der kan være med til at forsætte den flotte fremgang og udvikling klubbens elitehold er i. Lasse bliver en del af et stærkt trænerteam til den kommende sæson og bliver i samspillet med svømmerne på eliteholdet, en stærk medspiller i at nå de mål og tanker klubben har.

Klubdirektør Lars Sørensen siger videre: - Niels-Jørgen og jeg har i et stykke tid grundigt afsøgt og vurderet flere kandidater. Lasse var den oplagte træner til jobbet. Dels ser vi i Lasse, en træner der værdimæssigt matcher os, og dels ser vi en træner, der har erfaring fra stærke klubber, som vi kan lære meget af.

Kommenter nyhed