Nyheder om dansk og international svømning

NTC svømmere: Vi har mistet tilliden til ledelsen i Dansk Svømmeunion

13. juni 2019, AF Lasse K. Hansen

I sin funktion som repræsentant for NTC svømmerne har Daniel Skaaning udsendt følgende meddelse efter det kom frem at Dansk Svømmeunion har indstillet samarbejdet med de to NTC trænere Martin Truijens og Mads Bjørn Hansen kort før VM i Sydkorea går i gang.

Svømmerne på NTC er ekstremt kede af, at situationen er kommet til, at Martin og Mads har været nødsaget til at opsige deres stillinger, og at ledelsen så valgte at fritstille vores trænere med øjeblikkelig virkning. De uenigheder, der har været mellem ledelsen i Dansk Svømmeunionen og trænerteamet om, hvordan eliteidræt skal forvaltes, burde være håndteret i stedet for eskaleret.

Svømmerne på NTC er meget forbavsede over den situation, som ledelsen har sat os i. De river fundamentet og stabiliteten, kort inden VM, væk under os og har ikke været i stand til at løse de problemstillinger, som har været presserende. Ikke nu - og ikke i tiden helt tilbage til 2004 og frem til i dag.

Vi vil rigtig gerne spørge ledelsen, om de mener, at de sender et 100 % forberedt og motiveret hold til VM i Sydkorea?

Svømmerne på NTC har mistet tilliden til, at den nuværende ledelse i Dansk Svømmeunion, med Pia Holmen i spidsen, kan få dansk svømning på rette kurs.

Kommenter nyhed