Nyheder om dansk og international svømning

KVIK Kastrup ansætter Kaj Flyger som klubchef

25. november 2019, AF Jon Langberg

KVIK Kastrup har ansat Kaj Flyger som klubchef pr. 1. december i år. Læs mere i klubbens pressemeddelelse:

Svømmeklubben KVIK ansætter klubchef med stor ledelseserfaring

Det er med stor glæde, at Svømmeklubben KVIK kan offentliggøre, at Kaj Flyger pr 1.december 2019 tiltræder en nyoprettet stilling som klubchef i foreningen.

Gennem det seneste år har Svømmeklubben KVIK gennemgået en større forandringsproces. Der blev ved generalforsamlingen 2019 vedtaget en større politisk ændring af klubben, så bestyrelsen i dag er slanket til 5 personer mod tidligere 9. De 4 sportslige afdelinger er ikke længere repræsenteret i bestyrelsen, men har hver deres ledelse.

Dertil har vi haft en række nedskæringer og udskiftninger i det administrative personale og de fastansatte trænere, ligesom vi d. 1. januar 2020 overgår til et nyt medlemsstyringssystem. Endvidere er stort set alle områder i klubben blevet gennemgået.

Det har i hele ansættelsesprocessen været bestyrelses mål, at finde en person til jobbet med visioner for klubben og stor ledelseserfaring. Det har derfor ikke haft den store betydning, at Kaj Flyger ingen erfaring har fra svømmeverdenen. Kaj Flyger har i det meste af sit arbejdsliv arbejdet med HR i virksomheder som CSC og LEGO, og har i de seneste år arbejdet som proceskonsulent i krydsfeltet mellem ledelse, organisation og optimering. Kaj Flyger kender dog også til foreningslivet, da han tidligere har været aktiv fodboldspiller og efterfølgende har fungeret som både træner i Helsingør og formand i Hornbæk boldklub.

Kaj Flyger udtaler:” Jeg ser frem til at indgå i arbejdet med en af Danmarks toneangivende sportsklubber og til at kunne bruge mine kompetencer til at udvikle klubben yderligere.”

I KVIK kommer Kaj Flyger blandt andet til at arbejde med optimering af arbejdsprocesser, ledelse af både ansatte og frivillige, fundraising og meget andet.

”Jeg har store forventninger til, at Kaj Flyger kan flytte KVIK organisatorisk og ledelsesmæssigt, og ser frem til at kunne fortsætte den igangsatte udvikling i et tæt samarbejde” udtaler Formand Jan Urban Hansen.

Vi ser frem til at byde Kaj Flyger velkommen i KVIK og glæder os til samarbejdet.

På bestyrelsens vegne

Jan Urban Hansen
Formand
Svømmeklubben KVIK

Kommenter nyhed