Nyheder om dansk og international svømning

Kolding Svømmeklub ansætter Kim Gravgaard

15. juni 2018, AF Peter Lund Hansen

Kolding Svømmeklub har offentliggjort at de har ansat erfarne Kim Gravgaard som assisterende træner på første holdet samt diverse administrative opgaver i klubben.

Se følgende fra Kolding Svømmeklub.

Sidste træner på plads
Vi har nu fået underskrift fra sidste træner og puslespillet går nu op. Vi har ansat en erfaren herre i faget til at støtte op om vores unge nye trænere. Der er tale om Kim Gravgaard, som var Cheftræner i Vejle fra 1986-2010. Han har derefter fra 2011 til 2017 været ansat som deltidstræner i Fredericia (Delta swim). Med ny Cheftræner og organisationsændringer i Fredericia, var der ikke længere plads til Kim. Kim har derfor valgt at vil lægge lidt kræfte...r i Kolding Svømmeklub.
Kim er 64 år og bor i Vejle. Kim er ansat på 20 timer og skal assistere Marc på K1/E1 samt hjælpe med det administrative i klubben.
Med to unge trænere og en erfaren mener vi at vi nu har et rigtig godt udgangspunkt for den nye sæson. Vi får et helt nyt team med meget lidt kendskab til plejer. Vi håber derfor I vil være behjælpelige med, at få dem godt i gang, når vi møder op til den nye sæson.
Med venlig hilsen
Kolding Svømmeklub

Kolding Svømmeklub Facebook

Kommenter nyhed