Nyheder om dansk og international svømning

Klubbernes B landshold er åbent for tilmeldinger

22. november 2019, AF Jon Langberg

Det klubdrevne initiativ, "Klubbernes B landshold", er klar med informationer og en liste over de 83 svømmere der kvalificerede sig til projektet ved DM Kortbane.  Du kan læse meget mere om det spændende initiativ herunder - husk at tilmelding for de klubber der er interesserede skal ske senest den 1. december.

Foruden nedenstående info, kan du læse mere i de to dokumenter "Klubbernes B landshold 2019-2020, klar.." og "Klubbernes B landshold, tanker bag projektet".

Klubbernes B landshold - vi er klar til klubtilmeldinger (SENEST 1. december)

Vi er klar til et forsøgs år med "klubbernes B landshold". Et klub drevet initiativ vi har arbejdet på de seneste 6 måneder.

Første aktivitet bliver en træningssamling d. 24.-26. januar i Gladsaxe, hvor blandt andet landstræner Stefan Hansen og Sportsmind ejer Kim Dietrichsen har meldt deres ankomst i løbet af dagene. 

De fleste klubber er formentlig helt bekendt med dette initiativ. For alle gælder det dog, at I stadig kan nå at springe med på vognen hvis I kan se mening med det. Indtil nu er der kun gjort tanker og forberedelser samt skabt rammer for indsatsen, som vi vil prøve af de kommende 11 måneder.

For at være en del af konceptet kræves det, at man som klub tilmelder sig senest d. 1 december. Se yderligere i vedhæftede info (Klubbernes B landshold - vi er klar) hvor I også kan se en liste med de 83 seniorsvømmer der ved DKM svømmede under de opsatte kravtider. ALLE der vil være en del af dette (også klubber som allerede har meldt deres interesse) skal altså tilmelde sig for at få yderligere info efter 1. december.

Ved samlinger og stævner kan trænere fra alle tilmeldte klubber deltage sammen med de seniorsvømmere som har svømmet under kravtiderne til DKM (senere til Danish Open og DM på langbane).

Vi håber først og fremmest på, at alle klubber vil tage stilling til om dette giver mening. Derudover håber vi selvfølgelig på, at se en talstærk seniorgruppe i sidste omgang og tror på, at vi kan skabe rammerne om et udviklende fællesskab.

På vegne af styregruppen

(Carsten Ramsdal - Farum, Sofie Seheim - GSC, Ricki Clausen - Helsingør og Bjørn Sørensen - AGF)

Kim W. Marquardt
Gladsaxe

Tilmelding kan findes ved at trykke her - Sidste frist er 1. december.

Kommenter nyhed