Nyheder om dansk og international svømning

Kenneth Nielsen ny cheftræner i Slagelse Svømmeklub

20. august 2018, AF Peter Lund Hansen

Kenneth Nielsen skifter jobbet som 2. holdstræner i Køge Svømmelub ud med en stilling som cheftræner i Slagelse Svømmeklub. 

Trænerrokaden er godt i gang og som følge af Morten Henriksens skifte til Nyborg Svømmeklub, er der nu ny mand på plads i Slagelse Svømmeklub - nemlig Kenneth Bo Nielsen. 

Vi har modtaget følgende:

Vi i konkurrenceudvalget har haft en lidt travl tid. Vi har arbejdet på at besat trænerposterne med de trænere vi allerhelst ville have. Det er nu heldigvis lykkedes for os.

Det er med glæde, at vi kan præsentere vores trænerteam for sæsonen. Vores nye cheftræner hedder Kenneth Nielsen. Han kommer fra en talenttræner stilling i Køge Svømmeklub. Kenneth er 27 år gammel og har allerede været træner i 8 år. Vi ser virkelig frem til at Kenneth kan være med til at flytte alle vores konkurrence svømmere endnu mere fremad. Kenneth vil præsentere sig selv yderligere til vores opstartsmøde.

Mie Bøgh fortsætter med at træne vores 2. hold, hvilket vi er rigtig glade for. Mie er den helt rigtige til at flytte vores 2. holds svømmere fremad.

Isabella Ipsen skal i sæsonen træne vores 3. hold. Isabella trænede sidste sæson 4. holdet og det har været helt naturligt for os at hun skulle overtage 3. holdet efter Maria Dollas, der ikke kunne fortsætte.

Vores 4. hold skal i denne sæson trænes af en gammel kending, nemlig Cæcilie Cantby. Cecilie er tidligere svømmer og har også trænet vores 3. hold tidligere. Så det er en rimelig erfaren træner vi får på posten.

I år skal vores 1. hold have en assistent træner, således at Kenneth får frigivet noget tid til at supportere trænerne. Vores nye assistent træner er en ”gammel” kending i klubben, nemlig Marcus Mantzius Mosegaard. Marcus skal assistere 1. holdet ved 2 ugentlige træninger. Vi er sikre på at Marcus kan give noget af hans svømmeviden videre til tidligere holdkammerater.

 

Kenneth har, udover Køge, tidligere arbejdet som træner i Roskilde og Ringsted.

Kommenter nyhed