Nyheder om dansk og international svømning

Katinka Hosszu og Shane Tusup stopper deres samarbejde

24. maj 2018, AF Alexander Wildenschild

Med start på Speedo Grand Challenge i morgen amerikansk tid, melder Katinka Hosszu sit endelige professionelle brud med sin træner og mand Shane Tusup. Ifølge hendes officielle udmelding på den sociale platform Facebook, har hende og Tusup ikke kunne løse deres uoverensstemmelser.

Jeg vil gerne komme sladren i forkøbet, desværre har det ikke været muligt for Shane og jeg at løse vores personlige uoverensstemmelser, derfor arbejder vi ikke længere sammen. Jeg forbereder mig stadigvæk til de kommende konkurrencer, mens jeg kigger efter mine muligheder for et nyt team.

Katinka Hosszu har siden hen slettet opslaget og hendes Facebook side, med mere end 500.000 likes. 

Et schreenshot af udmeldingen kan ses her.

Shane følger op på Instagram, og lægger en del mere i historien end Katinka selv gør:

Til alle fansene.

Ja, det er rigtigt. Katinka og jeg vil ikke længere være involveret, hverken personligt eller professionelt, grundet ”personlige problemer”.

Men I fortjener at vide sandheden. Disse ”personlige problemer” er at hun har bedraget mig.

Hun har tilstået til mig at hun ødelage det hellige i vores ægteskab, ved at være sammen med hendes træningsmakker, Daniel Dudas.

I slut november, var jeg totalt blændet af den pludselige flænge i vores ægteskab, og alt håb om at genskabe vores ægteskab blev totalt saboteret af Katinka, som kontinuerligt misledte mig til at tro, at problemet var kun mig og min kararakter.

I påsken indrømmede Katinka endelig sit ægteskabsbrud. For at ære min tro, dedikation og forpligtigelse til konceptet ægteskab, lovede jeg at tilgive hende. Uanset hvor meget jeg prøvede og troede at hun ville arbejde sammen med mig op at få tingene til at fald på plads, var der ingen indsats fra hendes side. Igen forrådte hun mig med Dudas, for anden gang. A point of no return.

Når jeg kigger tilbage på vores ti år sammen, stiller jeg spørgsmål ved om hendes (ægteskabelige red.) forpligtigelse til mig nogensinde var rigtig. Efter alt de blod, sved og alle de tåre jeg gav for hende, og dedikerede mit liv til at hjælpe hende med at opnår alle hendes barndomsdrømme, er det nu kommet mig klart, at jeg blev manipuleret og bedraget, og at vores forhold var bygget på en løgn. Jeg tror inderligt at hun aldrig elskede mig, men elskede måden jeg dedikerede mig til hende.

Underskrevet, Shane 

(Tusups Instragram)

Katinka Hosszu og Shane Tuson har været gift siden 2013 og sammen drevet svømmecenteret Iron Aquatics. Igennem det sidste års tid har både deres professionelle, og personlige forhold svinget frem og tilbage.

Shane Tusup er kendt for sine vilde følelsesmæssige udbrud, hvor han både råber og gestikulere til officials samt beskyldninger for at manipulere Hosszu. Om udmeldingen fra Tusup kun bygger på den rene sandheden er svært at konkludere, men Katinka Hosszu har ikke villet udtale sig til flere medier, og har efter Tusups opslag slettet hendes offentlige Facebook side. 

Kommenter nyhed