Nyheder om dansk og international svømning

Karsten Olesen stopper i Ringsted Svømmeklub

14. juni 2016, AF Lasse K. Hansen

Efter 4 år som cheftræner har Karsten Olesen valgt af takke af i Ringsted Svømmeklub. På ordlyden i pressemeddelsen lyder det til at Karsten forsætter træningen et andet sted, dog uden der endnu er sat navn på en anden klub.

Se pressemeddelsen fra Ringsted Svømmeklub nedenfor.

Vi må med beklagelse meddele, at vi har modtaget opsigelse fra cheftræner Karsten Olesen.
 
Vi har i klubben gennem de seneste 4 år nydt godt af Karstens store passion for svømning. Karstens karismatiske tilgang til svømmerne har været én af hovedårsagerne til de resultater svømmerne har skabt. De mange timer og den hårde træning har løftet svømmernes personlige præstationer og deres individuelle arbejde med deres målsætninger. Samtidig er der skabt et stærkt elitært miljø, hvor svømmerne glæder sig til træningen, stævner og den daglige omgang med deres kammerater.
 
Karsten har truffet et valg om at udforske sin passion for svømning udenfor Ringsted Svømmeklub. Vi har stor forståelse for beslutningen og ønsker Karsten alt mulig held og lykke på den rejse han nu skal ud på. Samtidig takker vi for et godt og konstruktivt samarbejde med Karsten, der gennem tiden har påvirket den strategiske udvikling og udfordret gængs tankevirksomhed omkring svømning og klubarbejdet.
 
Efter gensidig aftale afleverer Karsten ansvaret for K-afdelingen med udgangen af sæsonen og deltager ved DM i Herning . Vi ønsker Karsten alt mulig held og lykke fremover.
 
Rekruttering af en ny cheftræner er påbegyndt og vi gør vores yderste for at svømmerne påvirkes mindst muligt af den foranstående forandring.
 
For yderligere information kan bestyrelsen kontaktes.
Kommenter nyhed