Nyheder om dansk og international svømning

Karsten Olesen ny juniortræner i Triton Ballerup

15. august 2017, AF Lasse K. Hansen

Triton Ballerup har netop offentliggjort at de har ansat Karsten Olesen som ny juniortræner per d. 1. oktober 2017.

Læs hele pressemeddelsen nedenfor.

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere ansættelsen af vores nye juniortræner, Karsten Olesen, som hopper i den røde Triton trænertrøje den 1.10.2017.

Karsten kommer senest fra en cheftræner-stilling i Frederiksværk Svømmeklub, hvor han har udgjort en vigtig brik i den fremgang Frederiksværks konkurrenceafdeling har haft de seneste år. Tidligere har Karsten bl.a. været cheftræner i Ringsted svømmeklub, hvor han var ansat i over 4 år. Karsten har i sine tidligere job bidraget til virkelig flotte resultater på både nationalt og internationalt niveau, og besidder mangeårig erfaring som træner fra flere store klubber. Triton styrkes således også med stor erfaring fra andre talentfulde klubber i svømmedanmark.

Karsten er 46 år, født i Esbjerg og nu bosat i Holbæk. Karsten er gift og har 2 teenagedøtre.

Karsten vil referere direkte til Elitechef Morten Marstrand, som fortsat er ansvarlig for klubbens elitesatning. I samarbejde med både Morten og Åge, vil Karsten bidrage til svømmernes fortsatte hastige udvikling ligesom han også vil understøtte Morten og Åge i arbejdet med klubbens røde tråd.

“Det har været vigtigt for os, at finde en træner med en meget høj faglig dygtighed, og én som samtidig besidder en meget energisk og social personlighed. Vi har ledt efter en profil, der kan understøtte Tritons kultur, som er et stort mix af meget høje ambitioner, en god social tone og masser af engagement – både svømmemæssigt og socialt. Jeg mener, at vi i Karsten har fundet én der både kan skabe rigtig gode resultater og samle klubben på det sociale plan. Det har – ikke mindst – været vigtigt at finde en der kunne komplementere vores talentudviklingschef og vores elitechef rigtig godt, og vi har mærket et rigtigt godt samspil og god energi under samtalerne, så det understøtter naturligvis valget endnu mere ” udtaler klubbens formand Susanne Fischer.

Karsten ser spændt frem til arbejdet med både svømmere, forældre, trænere og bestyrelse:  “Jeg er meget motiveret af konkrete mål og store udfordringer. Klubbens store fremgang og professionelle tilgang til elitesatsning er både inspirerende, målrettet og konkret. Jeg glæder mig overordentligt meget til, at indgå i et stærkt og professionelt trænerteam, sammen med Morten og Åge, og de tilknyttede assistenttrænere på holdene. Det tyder på et meget stærkt set-up, som jeg føler at jeg passer rigtig godt ind i.

Nu gælder det først og fremmest om at lære svømmere og forældre at kende, så vi i samarbejde kan få skabt et inspirerende og fortsat stærkt miljø, drevet af både gode resultater og et godt sammenhold. Jeg ser meget frem til at føre TRITONS juniorsvømmere til store nationale og internationale resultater – et arbejde som også handler om at skabe det stærke fundament, der på sigt skal sikre seniorresultater på absolut højeste niveau”, siger Karsten om sit nye job.

“Jeg tror, at vi går en rigtig interessant og fremgangsrig sæson i møde. Triton har en meget stor talentmasse, et stærkt trænerteam – som vi nu styrker med Karsten – og vi har fortsat utrolig flot opbakning fra vores bagland. Vi har stor tilgang til vores seniormiljø, og alle vores svømmere bliver ved med at præstere rigtig flot. Triton har et rigtig sundt og dygtigt talentudviklingsmiljø, og det bliver rigtig spændende, at høste frugterne af vores talentudviklingssatsning”, afslutter klubbens formand.

Vi håber, at alle vil byde vores nye juniortræner hjertelig velkommen.

Kommenter nyhed