Nyheder om dansk og international svømning

Karsten Olesen ansat i Roskilde Svømning

25. juni 2018, AF Jon Langberg

Roskilde Svømning har netop offentliggjort at man har ansat Karsten Olesen som ny træner i klubben. Karsten kommer fra en stilling i Triton Ballerup, og skal fremadrettet arbejde sammen med klubbens øvrige trænerstab om at udvikle klubben. Du kan læse meget mere i klubbens pressemeddelelse:

Karsten Olesen bliver ansat i Roskilde svømning.

Det er med stor glæde, at vi kan oplyse, at vi har fået ansat Karsten Olesen i Roskilde svømning.

Karsten skal i samarbejde med Lasse Andersen og Malte Karklinat træne klubbens A-hold, samt arbejde på at få udarbejdet en ny ”rød tråd” i klubbens konkurrenceafdeling. Vi arbejder på en langsigtet udviklingsplan hvor vi i samarbejde med trænerne vil udvikle dygtige svømmere som kan måle sig på nationale topplan. Vi ønsker at videreudvikle det elitære miljø så det kan udvikle de junior/senior svømmere der til dagligt studerer på videregående uddannelser i Roskilde.

Formanden udtaler ”Roskilde Svømning har et kæmpe uudnyttet potentiale. Vi mener derfor at denne løsning er den helt rigtige for Roskilde. Klubben vil satse stort på at skabe et talentudviklingscenter. Vi har rigtig gode forudsætninger for at kunne holde på vores Junior/senior svømmere. Vi tror på denne løsning for alvor vil kunne føre Roskilde Svømning på banen i dansk svømning. Vores trænerteam er sammensat af de helt rigtige profiler og kompetencer til at gøre planen til virkelighed.”

Klubbens årgangstræner udtaler ”Jeg synes det er rigtig fedt at Karsten har sagt ja til at tage udfordringen op. Jeg ser et kæmpe potentiale i Roskilde og at bestyrelsen har valgt at bruge deres ressourcer på talentudvikling er jeg meget begejstret over. Vi som klub står med en gylden mulighed for at skabe et rigtig godt miljø for konkurrencesvømning og det er jeg meget glad for at bestyrelsen har valgt at satse benhårdt på. Jeg ser meget frem til vores fremtidige arbejde i klubben og ikke mindst at vi om et nogle år har rykket klubben fra det den er i dag.”

Karsten Olesen udtaler ”Jeg glæder mig virkelig meget til at indgå i det stærke samarbejde med klubbens ansvarlige, det dygtige trænerteam, svømmere, forældre og ikke mindst klubbens bestyrelse. Jeg kommer med et stort erfaringsgrundlag vedr. opbygning af klubstrukturer og elitemiljøer, og jeg glæder mig så meget til den kommende sæson. Vi har allerede haft de første indledende møder, og stemningen er meget progressiv og meget positiv. Jeg har en ægte følelse af at dette arbejde kan føre meget langt. Jeg ved at vi bliver et attraktivt sted at være og træne, og vi kommer til at skabe store sportslige resultater.”

I bestyrelsen er vi glade for, at vores nuværende trænere og Karsten har valgt at tage udfordringen op og vi er sikre på, at vi har de rette trænerkræfter til at få Roskilde Svømning helt til tops.

Kommenter nyhed