Nyheder om dansk og international svømning

Jon Langberg stopper i A6

26. maj 2020, AF Peter Lund Hansen

Vi har modtaget følgende fra A6's hjemmeside.

Det oplyses endvidere at Dansk Svømmeunion senere i dag udsender en pressemeddelse.

 

Vi vil gerne informere jer om at vores cheftræner Jon Langberg er blevet fastansat træner på det nationale trænings center (NTC) pr 1/8-2020.

Jon har i 16 år været træner i A6, herfra de seneste 7 år som cheftræner. Her har han været med til at sikre at A6 er blandt danmarks bedste klubber. Vi er kede af at miste Jon som cheftræner, men er glade på hans vegne og vi er stolte over at i A6 kan levere en træner på højeste niveau i NTC. 

Jon sender denne hilsen til jer alle:

"Det er meget vemodigt at forlade A6, efter at have brugt mere end halvdelen af mit liv i klubben – først som svømmer, og dernæst 16 år som træner, på alle holdene op igennem klubben. Jeg føler at jeg forlader klubben på et godt tidspunkt – A6 har masser af engagerede, talentfulde og hårdtarbejdende svømmere og ikke mindst trænere, som jeg er sikker på går en lys fremtid i møde – en fremtid jeg glæder mig meget til at følge på sidelinjen.

At jeg er blevet ansat som NTC-træner kan jeg på mange måder takke A6 for. De efterhånden mange forskellige sammensætninger af A6 Styrelser jeg har arbejdet under, har altid givet mig mulighed for at uddanne mig som træner, lade mig rejse verden rundt med landsholdet, og i det hele bakket mig op i alle mine til tider skøre idéer. Det er i høj grad den viden og erfaring, der har gjort at jeg er kommet i betragtning til det, i min optik, mest interessante trænerjob i Danmark.

Jeg er stolt over hvad vi har udrettet i A6, og kommer til at huske tilbage på utallige gode oplevelser og bekendtskaber fra min tid i A6, og glæder mig rigtig meget til at følge klubben og alle svømmernes rejse fremover."

Dansk Svømmeunion sender senere i dag en pressemeddelse ud omkring valget af Jon som ny træner på NTC. Vi vil fra styrelsens side takke Jon for det flotte stykke arbejde og ønske ham held og lykke i den nye stilling. 

Trænersammensætningen i A6 for næste sæson er endnu ikke 100% på plads. Vi vil melde dette ud så snart vi har det helt på plads, hvilket bliver indenfor de næste 1-2 uger. 

Med venlig hilsen

A6 Styrelsen

Kommenter nyhed