Nyheder om dansk og international svømning

Indendørs idræt for unge under 18 med i fase 2 - forventes åbnet fra 21.04

23. marts 2021, AF Thomas Lund

Folketingets partier er blevet enige om en længe ventet genåbningplan. 

Den giver selvsagt ikke endelige svar, men fortæller alt andet lige noget om hvilken rækkefølge og forventet termin for åbning. 

Af aftaleteksten fremgår det blandt andet: 

Som udgangspunkt åbnes i første omgang d. 21. april 2021: De store indkøbscentre og stormagasiner for almindelig handel mv. Desuden åbnes – med coronapas – udendørsservering på restauranter og cafeer mv., museer, kunsthaller samt biblioteker. Desuden åbnes uden coronapas for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år. Hvilke konkrete sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

Der er således noget at se frem til for de mange børn og unge i dansk svømning. Det bliver selvsagt spændende at følge hvilket oplæg der kommer fra myndighederne, men mon dog ikke at vores idræt med særdeles godt styr på hvem deltager hvornår og deraf styr på smitteopsporing, ingen kontakt har med andre udøvere og foregår i klorvand har en god chance for at være inkluderet. 

Foreningsidrætten for voksne over 18 år forventes genoptaget den 06 maj. 

Du kan læse hele aftaleteksten -  ved at følge linket nedenfor

Kommenter nyhed