Nyheder om dansk og international svømning

Ikast Svømmeklub søger cheftræner

27. april 2022, AF Swimnews.dk

Ikast Svømmeklub søger en cheftræner. Du kan læse mere om jobbet i klubbens jobopslag.

Ikast Svømmeklub søger ny cheftræner

Vil du være med til at forme Midtjyllands bedste årgangs- og juniorsvømmere i en dynamisk klub med masser af gåpåmod og nye tanker? Og er du dygtig til at arbejde med unge mennesker og skabe et motiverede og glædesfyldt træningsmiljø?

Så er det dig, vi vil glæde os til at byde velkommen som ny cheftræner i Ikast Svømmeklub.

I hjertet af Midtjylland har Ikast Svømmeklub i mere end 45 år leveret høj kvalitet og glæde i svømmetræningen på alle niveauer i klubben – og det vil vi blive ved med!
Vi er en sund og solid klub med gode traditioner og et stabilt medlemstal omkring de 600. Forvent dog ikke, at vi er støvede og sidder fast i ”plejer”. Tværtimod brænder vi for at videreudvikle klubben og skabe en endnu tydeligere klubprofil, der udemærker sig både i svømmeskolen og på konkurrenceplan. Og vi kan med stolthed sige, at vi i øjeblikket oplever en stærk sportslig udvikling både i svømmeskolen og i konkurrenceafdelingen.

I konkurrenceafdelingen har vi pt. omkring 70 svømmere, hvoraf 12 er årgangs- og juniorsvømmere, og pipelinen for kommende førsteholdssvømmere er stærk.
Vi har et stort fokus på talentudvikling med afsæt i et stærkt fællesskab, involvering, glæde og højt til loftet.

Vores fysiske træningsforhold er tæt på optimale med ny-renoveret træningsbassin med overløbsrender, gymnastiksal og en god aftale med Svømmecentret, hvor vi har adgang til de nyeste startskamler og et 8-baners bassin. Derudover samarbejder vi med Nordre Skoles Idrætsklasser, som giver de dygtigste svømmere endnu bedre træningsforhold og udviklingsmuligheder.

Vi søger en cheftræner med flair for talentudvikling og passion for at træne og udvikle vores dygtigste svømmere.

Kommenter nyhed