Nyheder om dansk og international svømning

Hvidovre svømmeklub søger C-holdstræner

8. maj 2012, AF Thomas Lund

Hvidovre svømmeklub søger C-holdstræner. De skriver: 

Hvidovre Svømmeklub er med sine ca. 1.100 medlemmer en af Hvidovre Kommunes største idrætsforeninger. Siden 1969 har klubben givet svømmeundervisning til alle aldersgrupper, fra babysvømning over motionshold på alle niveauer til vore dygtige konkurrencesvømmere. Endvidere har vi, i over 25 år, haft både pensionistsvømning og handikapsvømning på programmet.

På konkurrenceplan har Hvidovre Svømmeklub tidligere været oppe og snuse til toppen af 1. division. På nuværende tidspunkt ligger klubben i 2. division, og træner mod en plads i 1. division. Hvidovre svømmeklub er inde i en positiv udvikling efter ansættelse af nyt trænerteam i sommeren 2010. Svømmerne udvikler sig ved hvert stævne, holdånden og optimismen er i top.

Hvidovre svømmeklub søger en ny C-holds træner fra august 2012. C-holdets svømmere er i alderen fra 10-13 år. Klubben har i alt 4 konkurrencehold: A-, B-, C- og D-holdet, samt to talenthold for de kommende konkurrencesvømmere.  

 

Således mulighed for at blive træner i en klub i fremgang hvor der synes at være kommet skub i talentudviklingen. Er du interesseret kan du finde annoncen i boksen til højre. 

Kommenter nyhed