Nyheder om dansk og international svømning

Hovedstadens Svømmeklub søger juniorholdstræner

31. marts 2017, AF Jon Langberg

Hovedstadens Svømmeklub søger en træner til deres nyoprettede juniorhold. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller endnu mere i stillingsopslaget.

Juniorholdstræner – nyoprettet fuldtidsstilling

Hovedstadens Svømmeklub har en langsigtet plan for udvikling af vores svømmere. Den er unik i dansk svømning og vores konkurrencesvømmere undervises og trænes mere end i mange andre klubber. Den ekstra tid i bassinet bruges mest på udvikling af teknik og færdigheder, især blandt de yngste svømmere. Planen begynder at vise resultater og vi har blandt årgangssvømmere et af landets mest spændende talentudviklingsmiljøer.

For at sikre, at klubben har plads og fokus på de stærke årgangssvømmere, skabes fra den kommende sæson 2017/2018 et nyt juniorhold, hvor klubbenpr. 1. august 2017 søger en ansvarlig juniortræner.
For at komme i betragtning til jobbet skal du have talent, være ambitiøs og have lyst til at blive i klubben i mange år – for vi går ikke efter at opnå de nemme og hurtige resultater!

Det overordnede mål med jobbet er at udvikle et bredt funderet juniorhold, hvor målet i løbet af 2-3 år er at have svømmere på europæisk top 8 niveau.

Kommenter nyhed