Nyheder om dansk og international svømning

Hovedstadens SK søger fuldtids Teknikskoleleder

3. december 2019, AF Thomas Lund

Tror du også på, at man udvikler dygtige svømmere på lang sigt ved at udvikle en stærk svømmebasis med gode færdigheder og en fantastisk svømmeteknik, er du måske vores nye kollega?

 

Vores nuværende leder af teknikskolen har fået ph.d-ansættelse. Derfor søger vi en ny leder til at fortsætte det centrale og vigtige projekt, som vi etablerede i 2016. Teknikskolen er organisatorisk placeret i klubbens svømmeskole og er bl.a. en af rekrutteringsvejene til klubbens konkurrenceafdeling. Filosofien i teknikskolen er, at når svømmerne først er rigtig gode til de basale færdigheder, kan vi lettere lære dem den optimale svømmeteknik. Aldersfordelingen i teknikskolen er 5-9 år. Holdene i teknikskolen har 2-4 undervisninger pr. uge.

Teknikskolelederjobbet fylder ca. 70 % af jobbet. De resterende ca. 30 % af jobbet er koordination i svømmeskolen som omfatter udvikling og koordination af tweens-/teensaktiviteter, udvikling og koordination af aktiviteter rettet mod 60+ målgruppen samt udvikling og koordination af samarbejde med lokal folkeskole på Frederiksberg.

 

Du kan finde jobopslaget ved følge linket på nyheden eller ved at finde det i jobbørsen til højre på siden.

Kommenter nyhed