Nyheder om dansk og international svømning

Horsens Svømmeklub går nye veje for deres sponsorer

17. marts 2018, AF Jon Langberg

Horsens Svømmeklub forsøger sig med et nyt tilbud til deres sponsorer. Læs mere i pressemeddelelsen herunder:

Horsens Svømmeklub henter en dansk idrætslegende til Horsens

Igen i 2018 arrangerer Horsens Svømmeklub en særlig sponsorevent for sine mange trofaste sponsorer. I år bliver det noget helt særligt, idet svømmeklubben indbyder sponsorer samt medlemmer med nærmeste familie til et foredrag med den danske motorsportslegende og ni-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen.

Det sker torsdag 17. maj i Insero Atrium ved Forum Horsens fra kl. 17.
Her vil Tom Kristensen tale om ”Teamwork works!” – han vil fortælle om sin lange karriere med masser af racerløb, teamwork, succeser og fiaskoer og vil motivere tilhørerne til at se værdien i et stærkt teamwork og et godt samarbejde.

-Umiddelbart har svømning og motorsport måske ikke meget med hinanden at gøre, men vi er overbeviste om, at både vores svømmere, deres familier og vores mange sponsorer går hjem med masser af stærke input om samarbejde og motivation, som kan bruges i hverdagen. Tom Kristensen er en legende, som alle sportsudøvere og virksomheder kan lære noget af, og vi er stolte af at kunne invitere vores sponsorer med til denne enestående oplevelse, siger formanden for Horsens Svømmeklub Kim Nissen.

Foredraget er – ud over svømmerne og deres familier – forbeholdt klubbens sponsorer, og i de kommende uger går klubbens konkurrencesvømmere i gang med at forny deres mange personlige sponsorater. De sponsorer, der vælger at fortsætte på sølvniveau (2.500 kr.) eller højere, får et antal billetter til foredraget med Tom Kristensen.

Ud over Tom Kristensen byder Horsens Svømmeklub også sine gæster på et let traktement samt muligheden for at netværke i afslappede rammer efter foredraget.

-Gennem årene har vi fået mange og trofaste sponsorer, som har deres store del af æren for den vækst og de fremskridt, klubben har gjort de senere år. Vi har rekordmange medlemmer, både på konkurrence- og undervisningsplan, og er nu blandt de 12 bedste svømmehold i landet. Med denne event vil vi gerne give dem noget tilbage i form af inspiration og netværk, og vi er stolte af, at Horsens Svømmeklub kan trække et så stort dansk idrætsnavn til Horsens, samtidig med at vi som svømmeklub viser, at vi ikke er bange for at gå nye veje, siger Kim Nissen.

Eksklusiv sponsor på sponsoreventen er Audi Fredericia og Autocentralen, og eventen bakkes også op af LRP Advokater samt Danske Bank.

Yderligere oplysninger hos formand Kim Nissen på 52 15 30 30 eller via sponsor@swimhorsens.dk.

Kommenter nyhed