Nyheder om dansk og international svømning

Holstebro Svømme Club søger årgangstræner

30. september 2017, AF Jon Langberg

Holstebro Svømmeclub søger ny årgangstræner til klubben - til tiltrædelse hurtigst muligt. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller endnu mere i jobopslaget.

HSC søger ny årgangstræner – tiltrædelse 1. november 2017 eller snarest muligt.

Da vores årgangstræner er gået hen og blevet cheftræner, søger vi en ny årgangstræner til vores dygtige årgangssvømmere.

Vores nye årgangstræner er ambitiøs på vegne af både svømmerne og sig selv. Det er noget som vi sætter stor pris på. Så derfor skal det at være svømmetræner være noget du brænder for. Du har måske selv svømmet på konkurrenceplan, eller gået vildt meget op i svømning i nogle år. Du tænker hele tiden på, hvordan man kan blive bedre og hurtigere i vandet.

Kommunikation vil være et afgørende emne i ansættelsesprocessen. Du skal arbejde med børn og unge i en alder, hvor de udvikler sig rigtig meget både fysisk og mentalt. I skal være sammen mange timer, så vi lægger stor vægt på, at du kan være en god og respekteret rollemodel, at du har en veludviklet empati og et godt instinkt for, hvornår man trænger til en trøstende skulder eller et venligt skub. Du vil også få et tæt samarbejde med forældre og frivillige i klubben, som vil gøre sit bedste for at hjælpe dig og svømmerne.

Som årgangstræner får du det faglige ansvar for at udarbejde træningsprogrammer til vores årgangshold. I samarbejde med vores cheftræner, og en håndfuld deltidsansatte hjælpetrænere. Du får samtidig et tæt samarbejde med klubbens breddeansvarlige, både i forhold til den praktiske afvikling af træning og ikke mindst for at sikre en faglig rød tråd fra den første svømmeundervisning til elitesvømning på højt plan.

Holstebro Svømmeclub tæller cirka 1000 medlemmer. Cirka 3/4 er børn i børnehave- eller indskolingsalderen, der er ved at lære at svømme. Vores eliteafdeling tæller cirka 70 børn og unge, fra talenthold til A-hold.

Svømmehallen er opført i 1996 og har et 50 meter-bassin og et lille undervisningsbassin til børn. Den nuværende lejekontrakt udløber om tre år, og kommunen har lagt op til en større modernisering eller måske opførelse af en helt ny svømmehal. Du kan være med til at præge processen og dermed være med at designe dine fremtidige rammer.

HSC har sit eget fitness-rum, og vi har 2 fysiske trænere, som forestår dryland-træning i samarbejde med cheftræneren og årgangstræneren

Kommenter nyhed