Nyheder om dansk og international svømning

Holbæk Svømmeklub søger talentudvikler

19. juni 2020, AF Jon Langberg

Holbæk Svømmeklub søger en talentudvikler. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller i klubbens jobopslag.

Holbæk svømmeklub søger Talentudvikler til sæsonstart 20/21 (ultimo august)

Til klubbens udviklingshold, B-holdet søger vi en kompetent og engageret træner, der har stor lyst til at udvikle svømmere, og indgå i et trænerteam, hvor supervision af klubbens yngre trænere også er en vigtig opgave.

Vi forestiller os at du kan;

Træning af B holdet:

I det daglige tilrettelægges, og eksekveres, den daglige træning af klubbens B hold, hvor omdrejningspunktet er driften, og udviklingen af klubbens konkurrence- og talenthold, således forventes det at der er et fast talentflow til A-holdet med 1-4 juniorsvømmere årligt.

Deltagelse i stævner:

Det forventes at B-holdstræneren deltager i stævner hvor holdet deltager. Dertil forventes det at B-holdstræneren deltager som ansvarlig træner ved DJM.

Supervision:

Talentudvikleren har supervisionsrolle af trænerne, på de underliggende konkurrencehold for at sikre sammenhængen i talentudviklingen. Dette fordeles i balance mellem planlægning og fysisk tilstedeværelse. Supervisionen skal være støttende og udviklende i relation til trænere og undervisere, og lede frem mod en ”rød tråd” i den overordnede undervisning af børn, i henhold til Sportslig plan for HSK.

Uddannelse:

Du har trænererfaring, og måske DIF diplomtræneruddannelse. Din trænererfaring kan være fra andre idrætsgrene, end svømning.

Andet:

B-holdstræner indtræder som vikar for A-hold når dette kan lade sig gøre uden at det forstyrrer den planlagte træning for B-holdet.

B-holdstræneren deltager i A-holds træning tirsdag, torsdag morgen.

B-holdstræneren deltager i Svømmeudvalgets møder.

Holdet består af 15-20 svømmere i alderen 12-18 år, og træner 8 gange om ugen.

Løn og ansættelsesvilkår:

Lønnen fastsættes efter dine kvalifikationer, og du ansættes i henhold til funktionærlovens bestemmelser. Jobbet er betegnet som fuld tid.

Trænere i Holbæk Svømme Klub

Trænerne har en meget central rolle i HSK og bærer således et stort ansvar for at klubbens vision, og værdier formidles på den rigtige måde.

Trænernes adfærd og holdninger har derfor afgørende betydning for hvordan udøverne oplever de forskellige forhold der gør sig gældende i klubben.

Ikke alene er træningen og opbygningen, som beskrevet ovenfor, trænerens arbejdsredskab, men også en model for hvordan vi i klubben ønsker at bidrage til en sund og helsegivende uddannelse i foreningsregi. Derfor er det yderst vigtigt at trænernes praksis altid er positiv og givende.

Trænernes uddannelse skal sikre at ingen udøvere bliver overbelastet, eller overtrænet, men snarere følger en sikker og dokumenteret udviklingsplan der refererer til det aktuelle alderstrin.

Det forventes at klubbens trænere går foran med gode eksempler, og derfor kan vi også godt stille krav til vore udøvere.

Idet svømmernes ambitioner og motivation skal opbygges indefra, interesserer trænerne sig for svømmernes individuelle forståelser, interesser og motivationer og støtter dem i at opbygge og opretholde en positiv indre og ydre dialog, som fremmer deres mål.

Vi tror på at resultatet skaber det næste niveau, og at trivsel kommer via et stærkt sammenhold og en fælles forståelse for den retning vi har valgt at følge. Her går trænerne altid forrest med gode eksempler.

Vi forventer at vore trænere er:

  • Velforberedte, og altid i god tid.
  • Optagede af udviklingen for den enkelte og for klubben som helhed
  • Konsekvente og bestemte – med et smil
  • Respektfulde overfor udøvere og kolleger på alle niveauer
  • Konsekvente ved disciplinære problemstillinger
  • Tydelig og rettidig i sin kommunikation
  • Altid klædt i træneruniformen under arbejde

Holbæk Svømmeklub:

Klubben holder til i Holbæk Sportsby, og træner hver dag i det nye anlæg, der består af et 10 baners 50 m bassin.

Klubben består af 1300 medlemmer, hvoraf 90 svømmere er tilknyttet konkurrenceafdelingen fordelt på 5 hold.

Du kan læse mere om Holbæk Svømmeklub på www.holbaeksvoemmeklub.dk

Ansøgning og CV sendes til formand Jacob Arneskov på formand@swimhsk.dk senest den 1/7 2020

Kommenter nyhed