Nyheder om dansk og international svømning

Holbæk opsiger Ricki Clausen og ansætter Michael Hinge

8. juni 2018, AF Jon Langberg

Holbæk Svømme Klub har netop offentliggjort at man har indtillet samarbejdet med sportchef Ricki Clausen, og har valgt at ansætte Michael Hinge som ny cheftræner i klubben. Læs meget mere i klubbens pressemeddelelse:

Michael Hinge bliver ny cheftræner i Holbæk Svømme Klub

Der bliver bragt stor ekspertise og erfaring til Holbæk Svømme Klub, når Michael Hinge den 1. august skal stå i spidsen for klubbens elitesvømmere. Med et CV der blandt andet omfatter tilsvarende stillinger i både Herning og Odder Svømmeklub, og tidligere 8 år som talentudvikler i Dansk Svømmeunion, er der tale om et af landets bedste kort, når det drejer sig om cheftrænere.

Jeg er pave stolt over, at klubben har kunnet tiltrække Michael Hinge – udtaler Holbæk Svømme Klubs formand Johnny Werther, og fortsætter - Michael har det der skal til for at bringe os sikkert videre på rejsen. Om et halvt år åbner Holbæk Sportsby med et 50 x 25 m bassin, og så er mulighederne tilmed endnu større?

Michael Hinge tilføjer – Jeg er vild med klubbens visioner og glæder mig til en meget spændende fremtid, og sidst men ikke mindst ser jeg frem til et godt samarbejde med både svømmere, trænere og frivillige.

Indstiller samarbejdet med Ricki Clausen

Holbæk Svømme Klub har valgt at indstille samarbejdet med Sportschef Ricki Clausen. Johnny Werther udtaler – årsagen skal findes i et forskelligt syn på klubkultur, motivation og
kommunikation. Alle spørgsmål kan rettes formand for Holbæk Svømme Klub, Johnny Werther. Mobil: 26 37 85 19

Kommenter nyhed