Nyheder om dansk og international svømning

Hillerød Svømmeklub ansætter Kim Skou

24. maj 2019, AF Jon Langberg

Hillerød Svømmeklub har ansat Kim Skou som ny 1. holdstræner og faglig ansvarlig i svømmeskolen. Læs mere i følgende pressemeddelelse fra Hillerød:

Hillerød Svømmeklub har ansat Kim Skou som ny 1. holdstræner og faglig ansvarlig i svømmeskolen

Kim Skou får primært ansvaret for at udvikle klubbens unge 1. hold og sammen med talentudvikler Stig Michaelsen at skabe og fastholde en stor konkurrenceafdeling i Hillerød svømmeklub. Derudover får Kim ansvar for den faglige udvikling i svømmeskolen og skabe en større sammenhæng mellem svømmeskole og konkurrenceafdeling.

Kim Skou har været svømmetræner siden 2005 og har både stor erfaring med eliteudvikling og organisationsudvikling.

Kim har dokumenteret erfaring i at bygge svømmeklubber op og han har både sans for det forretningsmæssige, organisatoriske og det sportslige, siger formand Tilde Juul:

"HILS har lagt stor vægt på, at stillingen skulle besættes af en person, som har interesse i at se klubben i et helhedsperspektiv. Hvis vi skal udvikle vores konkurrenceafdeling, er det vigtigt at hele klubben fungerer både økonomisk, organisatorisk og svømmefagligt. Ligeledes har Kim ry for at have et godt forhold til sine svømmere, som han formår at motivere med en positiv og anerkendende tilgang.”

Med ansættelsen af Kim får Hillerød Svømmeklub mulighed for at videreføre den gode udvikling, som Stig Michaelsen har tilført klubben, siden han blev ansat for knap to år siden. Stig vil fortsætte som ledende træner og talentudvikler med ansvar for årgangssvømmerne. Både Kim og Stig vil også have træningspas hos de yngste konkurrencesvømmere, da det er klubbens filosofi, at det er vigtigt, at de erfarne kræfter også bruges på de yngste svømmere.

Kim Skou kommer fra en stilling i Frederiksværk Svømmeklub og har tidligere været i bl.a. Hvidovre og Triton Ballerup. Han glæder sig nu til at starte i Hillerød Svømmeklub.

"Jeg ser frem til at starte i Hillerød Svømmeklub. Jeg tror på at klubben har potentiale for at øge både det sportslige niveau og medlemstallet væsentligt. Det bliver sjovt og spændende at blive en del af denne udvikling”, siger Kim Skou.

Han glæder sig meget til at arbejde sammen Stig Michaelsen og den erfarne svømmeskoleleder Ulla Hobert, som fortsat skal have ansvar for administration og ansættelser i svømmeskolen.

HILS har således store forventninger til fremtiden, og ser frem mod et godt og frugtbart samarbejde.

Med venlig hilsen

Tilde Juul

På vegne af bestyrelsen i Hillerød Svømmeklub

Kommenter nyhed