Nyheder om dansk og international svømning

Herlev Svømning og cheftræner Mick Steen Nielsen stopper samarbejdet

30. april 2020, AF Jon Langberg

Herlev Svømning og cheftræner Mick Steen Nielsen stopper samarbejdet efter denne sæson. Du kan læse mere i klubbens skrivelse herunder:

Bestyrelsen i Herlev Svømning og Cheftræner Mick Steen Nielsen er blevet enige om at afslutte samarbejdet efter denne sæson, efter otte år i spidsen for konkurrenceafdelingen.

Mick kom til klubben for otte år siden og har været med til at løfte klubben til et niveau der har sat Herlev Svømning på svømmelandkortet igen. Han har været med til at opbygge konkurrenceafdelingen til også at give en bredde og en talentmasse der kan give Herlev Svømning gode resultater ud i fremtiden også.

Micks resultater har givet klubben flere udtagelser og medaljer til internationale mesterskaber, samt et utal af medaljer til de nationale mesterskaber på især juniorsiden de seneste år.

Desværre ser vi frem mod en mulig lukning af en af Herlev kommunes svømmehaller i en længere periode, indenfor de næste par år, pga. renovering og med dette i sigte er vi blevet enige om at afslutte samarbejdet samt revurdere vores sportslige ambitioner for en periode.

Herlev Svømning ønsker selvfølgelig at fastholde vores dygtige unge svømmere i klubben og fortsætte med konkurrencesvømning på et højt niveau og vi vil derfor arbejde på at finde en ny cheftræner til at videreføre arbejdet fra den næste sæson.

Der er ingen tvivl om at det er et stort tab for Herlev Svømning at Mick ikke fortsætter, men vi ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Herlev Svømning

Kommenter nyhed