Nyheder om dansk og international svømning

Herlev ansætter klubchef

20. oktober 2015, AF Jon Langberg

Herlev har ansat Maj-Britt Mikkelberg i en nyoprettet stilling som klubchef. Læs meget mere i nedenstående pressemeddelelse:

Ansættelse af Klubchef i Herlev Svømning

Bestyrelsen i Herlev Svømning har pr. 20. oktober 2015 valgt at ansætte Maj-Britt Mikkelberg i en nyoprettet stilling som Klubchef.

Ansættelsen sker som en del af Herlev Svømnings vision om at arbejde for optimale forhold for klubbens medlemmer samt skabe udvikling blandt andet gennem lokalt samarbejde og nye partnerskaber.

Den nye funktion betyder, at Maj-Britt d.d. er stoppet som formand for Herlev Svømning, men fortsætter i bestyrelsen som menigt bestyrelsesmedlem indtil foreningens ordinære generalforsamling i marts 2016. Størstedelen af de opgaver Maj-Britt har varetaget som formand, vil fremover være en del af stillingen som Klubchef, hvorfor funktioner og ansvarsområder i bestyrelsen stort set vil være uændret.

Maj-Britt Mikkelberg kontaktes fremover på: klubchef@herlevswim.dk

Majbritt Bierre er, som tidligere næstformand, blevet konstitueret som formand for Herlev Svømning ligeledes indtil foreningens ordinære generalforsamling. Majbritt vil fortsat varetage funktionen som svømmeleder. 

Fremadrettet og for yderligere information omkring ovenstående kontaktes Majbritt Bierre på: formand@herlevswim.dk

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Herlev Svømning

Kommenter nyhed