Nyheder om dansk og international svømning

Henrik Ratschau Sørensen ny 2. holdstræner i Esbjerg resten af sæsonen

9. december 2019, AF Peter Lund Hansen

Følgende pressemeddelse er modtaget fra Esbjerg Svømmeklub.

Vi glade for at kunne fortælle, at vi har lavet en aftale med Henrik Rathschau, som ansvarlig træner på holdet K-sølv (Juniorerne) frem til sommer. Henrik er et kendt ansigt i klubben, hvor han de sidste mange år har været en essentiel del af kulturen og talentudviklingen i klubben. Vi er helt trygge med og meget begejstrede for, at Henrik har valgt at takke ja til at varetage jobbet. Henrik studerer lige nu Cand.merc.aud ved Syddansk Universitet, hvorfra han også har en bachelor i alm. økonomi(HA.)

For at styrke det sportslige yderligere, har vi valgt at ansætte 2 nye assistenttrænere på holdet ifm. af Katrine Holm Sørensen og Thea Lund Petersen.

Vi fortsætter jagten på en ny k-sølv/juniortræner til start sæson 20/21. Vi har lagt stor vægt på personprofil i vores stillingsopslag, hvorfor vi har valgt at lave en løsning, hvor vi stadig kan udvikle os og hvor svømmerne får den nødvendige ro i den daglige træning. Vi arbejder videre med en langsigtet løsning. Vi har i processen haft fokus på, at svømmerne stadig oplever kendte ansigter og stor faglighed for at videreføre og videreudvikle synergien i vores k-afdeling.

Med ovenstående på plads har vi nu arbejdsro til at finde den helt rigtige profil til at træne og udvikle k-sølv.

Vi ser frem til forårssæsonen med dette stærke setup.

Alle spørgsmål kan rettes til klubchef, Martin Duedal, på mail: klubchef@esbjergsk.dk eller 22 73 69 64

Kommenter nyhed