Nyheder om dansk og international svømning

Helsingør Svømmeklub søger svømmeskole- og administrationsmedarbejder

15. april 2020, AF Jon Langberg

Helsingør Svømmeklub søger en svømmeskole- og administrationsmedarbejder. Du kan læse mere herunder, eller i klubbens jobopslag.

Helsingør Svømmeklub søger svømmeskole- og administrationsmedarbejder

Helsingør Svømmeklub søger en svømmeskole- og administrationsmedarbejder som led i klubbens reorganisering.

Som ansat i klubbens svømmeskole- og administration vil du indgå i et team med de øvrige fastansatte, og være med i den daglige drift af svømmeklubben. Du vil have din daglige gang på klubbens kontor og i svømmehallen, og være knudepunkt for vores 2.700 medlemmer og klubbens svømmeskoletrænere.

Du skal sammen med klubbens øvrige fastansatte være med til at sikre kvaliteten af både vores aktivitetstilbud og service i svømmeskolen, og du vil være en centralfigur i svømmeskolen og for klubbens daglige drift. Et af dine vigtigste mål vil være at fastholde medlemsantal og sikre vores service og samarbejde ud mod både medlemmer, Helsingør kommune og øvrige idrætsforeninger i Nordsjælland.

I det daglige sidder du i klubbens inderste motorrum, og er klubbens ansigt på kontoret. Du kommer til at varetage og guide vores medlemmer, være behjælpelig med tilmeldinger, og besvarer daglige mails og passe klubbens telefon. Du får også ansvaret for den daglige drift af svømmeskolen, herunder trænerhåndteringen og koordinering af events i vores svømmeskole.

Du skal forvente at varetage meget forskelligartede ad hoc-opgaver, og det er vigtigt at du kan arbejde i et miljø hvor døren ofte er åben for henvendelser. 

Kommenter nyhed