Nyheder om dansk og international svømning

Helsingør ansætter Ricki Clausen som assisterende træner

18. december 2018, AF Jon Langberg

Helsingør Svømmeklub har sendt nedenstående pressemeddelelse, hvor de fortæller at de har ansat Ricki Clausen som assisterende træner.

Vi er glade for at kunne meddele, at der er indgået aftale med Ricki Clausen som assisterende træner til vores bedste svømmere i Helsingør Svømmeklubs konkurrence afdelingen.

Ricki er allerede et kendt navn i dansk svømning og det kan bl.a. nævnes at Ricki Clausen har senest været i Holbæk Svømmeklub som sportschef i 4 sæsoner, før det var Ricki ansat som sportschef i Køge Svømmeklub gennem 5 år, og tidligere var Ricki tilknyttet KVIK Kastrup som som cheftræner. 

Vi ser det som en styrkelse af vores i forvejen stærke træner set-up med yderligere kompetancer og erfaring i Helsingør, udtaler cheftræner Misja Klevstig. 

Ricki udtaler om ansættelsen: “Jeg har savnet at være på kanten de sidste par måneder. Samtidig er der en del ting ved fuldtidsjobbet i svømning, jeg ikke har savnet. Derfor var det vigtigt for mig at finde et sted hvor jeg kunne være på kanten sammen med en cheftræner, jeg respekterer fagligt og personligt og samtidig i en klub, som har en tydelig og stærk ledelse. Jeg har længe syntes, Helsingør har et spændende projekt og Misja er efter min mening en af de absolut bedste svømmetrænere i Danmark, så det var ikke svært at udpege Helsingør som en af de mest interessante klubber at være assistenttræner i. Jeg glæder mig til at møde svømmerne og komme i gang - og så glæder jeg mig i min ansættelse til at fokusere på svømningen og ikke alle de andre ting, der foregår i en stor svømmeklub."

Helsingør svømmeklub ser meget frem til samarbejdet med Ricki Clausen og glæder sig over at kunne tiltrække disse kompetencer til Helsingør Svømmeklub, udtaler formand for bestyrelsen Lars Heeno Rasmussen. 

Ricki tiltræder stillingen pr. 1. januar 2019. 

Kommenter nyhed