Nyheder om dansk og international svømning

Haderslev ansætter ny cheftræner

25. maj 2021, AF Swimnews.dk

Nedenfor følger pressemeddelelse fra Haderslev svømmeklub: 

 

Det er med stor glæde at Haderslev svømmeklub kan præsentere Ardi Knol som vores nye cheftræner.

Ardi forlader en stilling som træner for 1. og 2. års juniorer i klubben ZPC Amersfoort, Holland, og tiltræder stillingen i Haderslev svømmeklub pr. 1. juni 2021.

Ardi har allerede en lang karriere som træner bag sig og er uddannet på højeste trænerniveau i Holland. Med mere end 15 års personlig svømmekarriere i Hollands bedste rækker, ved han desuden alt om, hvad det kræver at være elitesvømmer.

I Ardi ser Haderslev svømmeklub en træner med store ambitioner og en profil, der passer virkelig godt ind i, hvor Haderslev svømmeklub gerne vil hen både for klubben som helhed men også i konkurrenceafdelingen isoleret. Han er passioneret, har fokus på det hele menneske og har en fantastisk stor svømmefaglig viden. Han er vant til at træne både den nye konkurrencesvømmer, som er på vej og den garvede konkurrencesvømmer som befinder sig i de bedste rækker.

Endvidere har han en vision for svømmetræning, som han brænder igennem for.

 

Ardi udtaler:

Alle skal svømme fordi det er sjovt. Hvis ikke svømmerne synes det er sjovt, så vil alle de mange træningspas ikke give noget resultat. Det er min fornemmeste opgave at sørge for, at det bliver sjovt at komme til træning og at alle føler sig godt tilpas på sit hold. Kun derved vil alle svømmere performe deres bedste og fortsat udvikle sig.

Jeg tror på at den rigtige fordeling af teknik, træning, taktik og mental balance skaber den bedste svømmer og de bedste resultater. Intet kan udelades og intet kan stå alene. Det er endvidere essentielt at træneren er der både for holdet, den enkelte svømmer, klubben og forældrekredsen.

Vi i Haderslev svømmeklub glæder os overordentligt til det kommende samarbejde med Ardi

Kommenter nyhed