Nyheder om dansk og international svømning

H2Odense søger en visionær leder til klubben

21. februar 2020, AF Jon Langberg

H2Odense søger en leder til klubben. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller i klubbens jobopslag.

H2Odense er Fyns største vandsportsklub med ca. 2.500 medlemmer, 100 ansatte og med sund en økonomi. Ud over en stærk svømmeskole med stor bredde og mange tilbud, som undervises af veluddannede trænere, så tilbyder klubben også konkurrencesvømning, kunstsvømning og vandpolo på konkurrence- og eliteniveau med ambitioner om internationalt niveau.

Vi har et stærkt samarbejde med Dansk Svømmeunion og Odense Kommune med fokus på talentudvikling og at skabe et stærkt træningsmiljø med fokus på mental sundhed. Ligesom Odense er en by rig på vækst og initiativ i disse år, så har H2Odense også store ambitioner og ønsker at blive landets bedste klub lige i midten af Danmark.

Drømmene er store både på det sportslige plan, samt for rammer og faciliteter omkring klubben. Så har du det rigtige drive, kan lide at få ting til at ske, tænker muligheder fremfor begrænsninger, og har du lyst til at være med på denne fantastiske rejse for H2Odense, så er du sikkert lige præcis den nye leder, som vi er på udkig efter.

Kommenter nyhed