Nyheder om dansk og international svømning

Gudmundur Hafthorsson stopper i Ringsted Svømmeklub

5. april 2018, AF Jon Langberg

Ringsted Svømmeklub har netop offentliggjort at Gudmundur Hafthorsson, i daglig tale Gummi, har opsagt sin stilling i klubben, og flytter tilbage til Island. Du kan læse meget mere i klubbens pressemeddelelse herunder:

Meddelelse fra Bestyrelsen

Vi må med beklagelse meddele, at vi har modtaget opsigelse fra cheftræner Gudmundur Hafthorsson.

Vi har i klubben gennem de sidste to sæsoner nydt godt af Gummis store passion for svømning, og hans resultatorienterede tilgang til arbejdet. Gummis karismatiske tilgang til svømmerne har været én af hovedårsagerne til de resultater svømmerne har skabt. De mange timer og den hårde træning har løftet svømmernes personlige præstationer og deres individuelle arbejde med deres målsætninger. Samtidig er der skabt et stærkt elitært miljø, hvor svømmerne glæder sig til træningen, stævner og den daglige omgang med deres kammerater.

Gummi har sammen med sin familie truffet et valg om at flytte tilbage til Island. Han lægger vægt på at det er en familiebeslutning, og at han har nydt tiden i Ringsted Svømmeklub, som han ser at der er meget potentiale i. Vi har stor forståelse for beslutningen og ønsker Gummi alt mulig held og lykke i fremtiden på Island. Samtidig takker vi for et godt samarbejde med Gummi, der i sin tid har udviklet svømmerne og været med til opstarte en rød tråd i træningen fra svømmeskole til elitehold.

Efter gensidig aftale, stopper Gummi den 31 juli. Indehavende ferie bliver afholdt forud for dette, og starter den 20 juni, så familien får mest mulig tid til at flytte hjemmet til Island. Claus Hjorth vil overtage ansvaret for junior og senior DM, mens Cille og Annie vil være ansvarlig for årgangsmesterskaberne. Vi ønsker Gummi alt mulig held fremover, og takker for den gode indsats han har lagt i Ringsted Svømmeklub.

Bestyrelsen er ikke på nuværende tidspunkt fast besluttet på, hvordan fremtidig konstellation af træner skal være, men melder ud så hurtigt som muligt, ad hensyn til at skabe ro for svømmerne.

Kommenter nyhed