Nyheder om dansk og international svømning

GTI har trænerteamet klart til næste sæson

17. juli 2019, AF Jon Langberg

GTI har styr på deres trænerteam til næste sæson:

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at trænerteamet til sæson 2019/2020 er på plads.

I lighed med tidligere sæsoner, vil GTI også i sæson 2019/2020 have to fuldtidsansatte trænere, der vil have deres daglige gang i GTI.

Fra sæsonstart vil det være undertegnede, Niklas Brix Laursen, som cheftræner og træner for GTI 1, mens Nicolai Degn Andersen vil tiltræde som fuldtidstræner for GTI 2 pr. 1. november 2019. Det bliver et gensyn med Nicolai, da han var en del af trænerteamet i GTI i årene 2013-2015.

For at sikre, at der også fra sæsonstart er to fuldtidsansatte trænere, vil Valdemar Mariegaard fra sæsonstart og indtil den 1. november 2019 være fuldtids GTI 2 træner, mens han efterfølgende vil fortsætte som assistenttræner.

Nicolai Degn Andersen har senest været ansat som instruktør ved Institut for idræt og biomekanik, samtidig med, at han har læst Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet i Odense. Han er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på sin kandidatuddannelse. Nicolai har tidligere været træner i H2Odense, som ansvarlig for træningen på 2. holdet samt koordinering og udvikling af assistenttrænere. Og før da havde vi fornøjelsen af Nicolai i GTI som assistenttræner på 1. holdet samt ansvarlig for træningen på 3. holdet.

Valdemar Mariegaard er ny udklækket student fra Falkonergaardens Gymnasium. Han har sideløbende med sit studie været ansat som ansvarlig årgangstræner på K3 i svømmeklubben KVIK Kastrup. Valdemar har derudover og trænererfaring fra klubberne VG17, Vest Brøndby og VAT Copenhagen.

Med venlig hilsen

Niklas Brix Laursen & Forretningsudvalget i GTI
Cheftræner i GTI

Kommenter nyhed