Nyheder om dansk og international svømning

GSC søger assistenttræner til nyoprettet stilling på 1. holdet

18. november 2020, AF Swimnews.dk

Gladsaxe Svøm søger en ny assistenttræner til klubbens førstehold. Du kan læse mere herunder, eller i klubbens jobopslag.

GSC søger assistenttræner til nyoprettet stilling på 1. holdet

I GSC søger vi en ekstra assistenttræner til klubbens 1. hold – ca. 25t/uge (9 pas + stævner og lejre). Den træner, vi ansætter, vil gennem flere års ansættelse opleve, at tiden i GSC bliver udbytterig – både hvad angår holdets sportslige udvikling og svømmenes og trænerens personlige udvikling, herunder med mulighed for uddannelse. Træneren byder ind og er stærkt engageret, og vil derigennem opleve, at stortrives med både medtrænere og svømmere. Det er vores mål!

Det går allerede godt i GSC med både den sportslige udvikling og med antallet af svømmere, der har nået junior- og senioralderen og som indfrier de krav, vi har for at svømme på klubbens 1. hold. Pt. tæller holdet 29 svømmere og trænes af Sofie Seheim (holdansvarlig) og Ulrik Willen (assisterende), som begge er på holdet ved alle træningspas, lejre og stævner. Se mere om holdet, herunder træningstider på: https://gsc.dk/konkurrence/foersteholdet/

GSC er en velfungerende og velorganiseret klub med ca. 2.000 medlemmer og ca. 1.400 børn tilknyttet skolesvømning. Bestyrelsen er dygtige til at have det rette niveau af ledelsesfokus, der sikrer indsatser på overordnet plan og rammer der gør, at trænere i høj grad får lov til, og anerkendes for, at gøre det de er bedst til – at træne svømmere, med alt hvad det indebærer. Og træffe beslutninger, der bygger på trænernes viden og indsigt i et fagligt og personligt perspektiv.

Som ansøger forventer vi, at du har en baggrund som træner og, at du er passioneret i tanken om at arbejde med junior- og seniorsvømmere. Dine spidskompetencer som træner kan være mange, men vigtigst af alt er, at du er bevidst om nogle af dem og har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige trænere. Alle har hver deres topstyrker, og med nysgerrighed for andres samt bevidsthed om egne, vil den samlede mængde styrker højne både trivsel, udvikling og det sportslige niveau.

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn med tilknyttet firmapension, personforsikring og sundhedsforsikring i topklasse. Derudover er efteruddannelse en mulighed.

Ansøgning sendes til sportschef@gsc.dk senest søndag d. 6. december. Tiltrædelse er snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt sammen med Sofie Seheim, der får indsigt i de ansøgninger, som vi udvælger til samtale. Alle ansøgninger håndteres fortroligt på ledelsesplan. Såfremt det ønskes, at Sofie kender til din ansøgning fra start, eller du har spørgsmål til hende, er du velkommen til at skrive til ss@gsc.dk

Med sportslig hilsen

Kim W. Marquardt Klubchef, Gladsaxe Svøm
Tlf. 23716410 / mail sportschef@gsc.dk

Kommenter nyhed