Nyheder om dansk og international svømning

Godt nytår! Top 100 Danske Præstationer 2017

1. januar 2018, AF Jon Langberg

2017 er nu i historiebøgerne, og det byder på en glimrende chance for at kigge lidt tilbage på året der er gået.

Vi kan med danske øjne se tilbage på gode danske præstationer. Ved sommerens VM Langbane i Budapest, svømmede Pernille Blume sig med 52.69 på 100 fri til den eneste danske medalje ved mesterskaberne. Senere på året stod den på EM Kortbane på hjemmebane i Royal Arena - et kæmpe arrangement, hvor de danske arrangører formåede at hæve barren for hvor gode svømmestævner kan være. Resultatmæssigt blev det til syv danske medaljer i Royal Arena.

Derudover har året budt på tre medaljer ved EM for juniorer, det første danske hold til VM for juniorer, samt den sædvanlige danske dominans til de nordiske mesterskaber.

Alt det har vi dog skrevet rigeligt om i løbet af året, og vi vil derfor igen i år kigge lidt ud over den bedste håndfuld svømmere.

Vi har derfor vedhæftet Top 100 ranglister over de bedste danske præstationer i 2017 - både kortbane, langbane, og det hele blandet sammen. Og selvfølgeligt også både for kvinder, mænd og de to kombineret. Ranglisterne er lavet efter FINA point.

Hvis vi kigger frem af, bliver det helt store mesterskab for de danske svømmere i 2018, uden tvivl EM Langbane i Glasgow i slutningen af sommeren.

God fornøjelse med top 100 listerne, og rigtig godt nytår!

Relaterede nyheder
Kommenter nyhed