Nyheder om dansk og international svømning

Godt nytår! Top 100 Danske Præstationer 2015

31. december 2015, AF Jon Langberg

2015 er få timer fra at være overstået, og dagen i dag byder på en glimrende chance for at kigge tilbage på det år der er gået.

Vi kan med danske øjne se tilbage på gode danske præstationer ved bla. det resultatmæssigt bedste VM Langbane nogensinde, fire medaljer til det lille danske hold ved EM Kortbane, tre medaljer ved EM Junior samt den sædvanlige danske dominans ved de nordiske årgangs/junior mesterskaber.

Alt det har vi dog skrevet rigeligt om i løbet af året, og vi vil derfor i år kigge lidt ud over den bedste håndfuld svømmere.

Vi har derfor vedhæftet Top 100 ranglister over de bedste danske præstationer i 2015 - både kortbane, langbane, ol-discipliner og det hele blandet sammen. Og selvfølgeligt også både for kvinder, mænd og de to kombineret. Ranglisterne er lavet efter FINA point.

Hvis vi vender blikket mod det kommende olympiske år er det selvfølgeligt OL i Rio de Janeiro der kommer til at fylde en del i svømmeverdenen. Derudover kan vi med danske øjne glæder os til at prøve en ny mesterskabsstruktur af, og udover OL se frem til både NM, EJM og VKM.

God fornøjelse med top 100 listerne, og rigtig godt nytår!

Kommenter nyhed