Nyheder om dansk og international svømning

Glostrup Svømmeklub søger ledende træner

2. august 2020, AF Swimnews.dk

Glostrup Svømmeklub søger en ledende træner til klubbens Talent 1 konkurrencehold. Glostrup er en del af VG17 startfællesskabet. Du kan læse meget mere herunder, eller i klubbens jobopslag.

Ledende træner til Glostrup Svømmeklub

Konkurrenceafdelingen i Glostrup Svømmeklub (GSK) søger en ledende træner med start den 1. september eller efter aftale.

Du vil få en central placering i klubbens talentarbejde i forhold til at træne og videreudvikle unge talenter.

Vi søger en person:

  • Der vil være ansvarlig for klubbens Talent 1 – konkurrencehold (T1), der pt. består af 18 svømmere i alderen 9-12 år.
  • Der kan styrke og arbejde systematisk med videreudvikling af unge talenter – dette i samarbejde med din assistenttræner samt klubbens øvrige trænere.

Vi forventer:

  • At du har erfaring som træner for et konkurrencehold.
  • At du brænder for at bruge dine kompetencer og videreudvikle dig som talenttræner.
  • At du engageret vil tage ansvar for dit hold og dets relationer, herunder forholdet til svømmerne, forældre, de øvrige konkurrencetrænere og klubben som helhed.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at træne en talentfuld flok unge konkurrencesvømmere.
  • Mulighed for at få stor indflydelse på talentarbejdet i konkurrenceafdelingen.
  • Parløb med en fast tilknyttet (assisterende) træner.
  • Mulighed for videreuddannelse som træner.
  • Fornuftig løn efter aftale.

Al vandtræning og drylandtræning finder i Glostrup Fritidscenter. Dit hold forventes at have fem ugentlige træningspas (inklusiv én gang morgentræning). Drylandtræningen er placeret umiddelbart før vandtræningen. Herudover kommer der stævner og træningslejre, samt en forventning om, at der laves fælles sociale arrangementer til styrkelse af sammenhold og kammeratskab. Yderligere arbejde kan eventuelt tilbydes i klubbens svømmeskole, konkurrenceafdeling eller administration.

GSK er en velfungerende svømmeklub på Københavns Vestegn. Klubben indgår i startfælleskabet VG 17, hvor vores dygtigste konkurrencesvømmere fra årgangsalderen og ældre træner. Konkurrenceafdelingen i GSK har tre talenthold og kører derudover løbende aspirantforløb, der fungerer som indslusning fra svømmeskole til konkurrenceafdeling.

Hvis du har lyst til at være en del af holdet i GSK og være med til at finde og udvikle nogle af fremtidens svømmestjerner, så send en ansøgning med oplysninger om din baggrund og erfaring som træner og som svømmer.

Ved spørgsmål er du er meget velkommen til at kontakte Peter Koerver Schmidt (23 63 85 88 juveschmidt@hotmail.com) fra GSK’s K-udvalg eller teamleder i K-afdelingen Lasse Bødiker (20 77 19 84 / lasse@bodiker.dk).

Ansøgningsfrist: 14. august 2020 på e-mail: juveschmidt@hotmail.com

Kommenter nyhed