Nyheder om dansk og international svømning

Gladsaxe Svøm søger daglig leder til skolesvømning

17. juni 2020, AF Jon Langberg

Gladsaxe Svøm søger en daglig leder til skolesvømning i Gladsaxe. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller i klubbens jobopslag.

Daglig leder til skolesvømning i Gladsaxe

Unik mulighed for at arbejde med det du brænder for – i dagtimerne.

I Gladsaxe Svøm er vi begejstrede over, at vi fra det kommende skoleår, har indgået partnerskab med Gladsaxe kommune omkring skolesvømning. Aftalen betyder, at vi fra august måned skal stå for alt kommunal skolesvømning, hvilket indbefatter 11 skoler med 650-700 børn på hver årgang.

Vi leder efter dig, som bliver lige så begejstret over tanken om, at kunne kombinere undervisning og ledelse, af både trænere og den faglige linje, i undervisningen. Det første år vil du få støtte fra vores svømmeskolekonsulent Sanne Skov, der har mange års erfaring fra et lignende partnerskab i Gentofte. Sanne vil stå for projektets overordnede linje det første år, mens du er daglig leder fra start. Planen efter første år er, at du fuldt ud overtager styringen af både projektet og den daglige ledelse.

Stillingen kan tilpasses i tid og omfang, men er i udgangspunktet 20-30 timer pr. uge, typisk på hverdage mellem kl. 8-14. Derudover vil der, særligt efter det første år, være administrative opgaver der varierer i løbet af året i tid og omfang.

Søger du en fuldtidsstilling, er det også en mulighed, alt efter aftaler om andre opgaver i klubben. Ansættelsen vil kunne omfatte en god firmapension og forsikringer, herunder en sundhedsforsikring.

Kommenter nyhed