Nyheder om dansk og international svømning

Gladsaxe Svøm søger assistenttrænere

13. december 2017, AF Jon Langberg

Gladsaxe Svøm søger assistenttrænere til klubbens junior/senior hold og årgangshold. Du kan læse mere om jobbet herunder, eller endnu mere i klubbens jobopslag.

Gladsaxe Svøm søger assistenttrænere til junior/senior holdet og årgangsholdet

Drømmer du om, at blive fuldt rustet til en dag at blive fuldtidstræner? Eller brænder du bare igennem for arbejdet med konkurrencesvømmere og samarbejdet med andre trænere? Så har vi i Gladsaxe flere spændende muligheder på vores 2 ældste konkurrencehold, hvor tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Da junior/seniorholdets tidligere assistenttræner, Sofie Seheim, nu er ansat som holdansvarlig på samme hold, søger vi en eller flere nye assistenter. Vi ønsker, at der skal være en assistenttræner tilknyttet til alle ugens 9 træningspas samt ved stævner og træningslejre.

På vores årgangshold, hvor Nicoline Jepsen er ansat som holdansvarlig træner, mangler vi ligeledes en assistent til 7 træningspas om ugen samt deltagelse i stævner og træningslejre.

Hvorvidt træningspassene på hvert af holdene udgøres af én assistent eller fordeles over flere personer, er vi åbne over for. Det er vigtigt for os, at have de rette personer tilknyttet.

Kommenter nyhed