Nyheder om dansk og international svømning

Gladsaxe ansætter Stefan Hansen som ny junior/senior træner

17. juni 2016, AF Jon Langberg

Dansk Svømmeunion offentliggjorde for kort tid siden at Stefan Hansen har valgt at stoppe på NTC efter den igangværende sæson. Gladsaxe Svøm har nu offentliggjort at man har ansat ham som ny træner for klubbens junior/senior hold.

Gladsaxe har sendt følgende pressemeddelelse:

Stefan Hansen ny træner for junior/senior holdet

GSC har netop indgået aftale med Stefan Hansen, der kommer til at være ansvarlig for klubbens junior/senior hold fra 1. September 2016. Stefan er 35 år gammel og bosat i Virum sammen med hans kæreste Charlotte og deres 2 børn på hhv. 2 og 6 år.

Svømmere og øvrige i GSC kan se frem til at møde en karismatisk træner, der med stort hjerte, store visioner og massiv viden bliver en gevinst i GSC. Stefan kommer fra en stilling på det nationale trænings center (NTC), hvor han igennem de sidste 3 år har fået unik erfaring med, hvad der kræves for at nå det absolut højeste internationale niveau. Forud for det arbejde har Stefan god og værdifuld erfaring med klubarbejdet i både STO, Triton og Gentofte.

Det har været afgørende for os at finde en profil, der i samarbejde med vores øvrige dygtige trænerstab kan flytte GSC til det niveau, som vi sigter efter. En topklub i Danmark med stor bredde, der samtidig kan føre de største talenter til de største internationale resultater. Vi ønsker resultater og udvikling på den korte bane og er derudover sammen klar til et langt træk mod de store mål. Stefan er således blevet ansat i en tidsubegrænset stilling med et elitært og langsigtet arbejde som ambitionen.

Vejen til udvikling og succes tror vi blandt andet på sker gennem forståelsen mellem svømmer og træner samt en individuel tilgang til den enkelte. Her tror vi på, at Stefan evner at arbejde i en fin balance mellem svømmeteknisk forståelse og udvikling af menneskelige kompetencer. Det vil skabe både store resultater og livslange kompetencer, ligesom det går hånd i hånd med en målsætning om, at skabe et attraktivt og udviklende senior miljø. Noget der ligger både GSC og Stefan på sinde.

Stefan udtaler selv: ”Jeg er glad for at have fået muligheden for at stå i spidsen for Gladsaxes senior og junior svømmere. I Gladsaxe svømmeklub er der store ambitioner og dem skal jeg i samarbejde med sportschefen og det øvrige trænerteam være med til at virkeliggøre. Jeg ser frem til at bidrage til den videre udvikling af Gladsaxe svømmeklub og møde såvel svømmere, trænere, ledere samt forældre.”
Vi ser sammen frem til en spændende fremtid, og glæder os til at byde Stefan velkommen 1. september efter et forhåbentlig veloverstået OL.

Med sportslig hilsen

Kim W. Marquardt, Sportschef
Tlf. 23 71 64 10 / Mail: sportschef@gsc.dk

Kommenter nyhed