Nyheder om dansk og international svømning

Gladsaxe ansætter Gudmundur Hafthorsson

25. juni 2015, AF Jon Langberg

Gladsaxe har netop offentliggjort at de har ansat Gudmundur Hafthorsson som ny fuldtidstræner på deres junior/senior hold. Gudmundur skal arbejde sammen med Thomas Lund om holdet, 

GSC opruster med ny fuldtidsansættelse på klubbens Junior & Senior hold

Vi kan med glæde løfte sløret for, at have ansat Gudmundur Hafthorsson som ny fuldtidstræner på junior og seniorholdet i GSC. Dermed har vi et stærkt trænerteam med Thomas Lund og Gudmundur, der udgør to stærke trænerprofiler, som er enige om de grundlæggende træningsfilosofier, men har hver deres spidskompetencer at byde ind med. Gudmundur gør GSC til et endnu mere spændende og udviklende sted at være svømmer, og vil kunne bidrage til at flytte GSC det næste niveau.

Gudmundur er 34 år gammel og kommer fra Island, hvor han pt. også er bosat. Ansættelsen i GSC pr. 1/8-2015 betyder, at han sammen med sin kæreste og deres to børn flytter til Danmark omkring sæsonstart. Han har drevet eget firma samt været ansat på ”World Class Gym” (personlig træning) de seneste 3 år, men vil nu tilbage til elitesvømningen og satse 100% på en karriere som træner. Gudmundur har en bachelor i idræt med svømning som speciale samt en svømmespecifik uddannelse fra Island. Han har været cheftræner i 2 Islandske klubber, hvor han blandt andet i sine 3 år som træner i KR Swimclub har en del erfaring i arbejdet med EJM og EM svømmere. Gudmundur har yderligere arbejdet som cheftræner i Ontario, Canada, hvilket har givet ham et godt indblik i det at flytte udenlands og forfølge en ambition.

I forbindelse med ansættelsen udtaler Gudmundur: ”Jeg er utrolig spændt og glad for muligheden for, atkomme til at arbejde i Gladsaxe. I processen omkring ansøgningen har jeg mødt en ambitiøs klub, set nogle fantatsiske muligheder, dygtige svømmere, og en dygtig træner i Thomas Lund. Det er en mulighed for min familie og jeg til at komme til Danmark, hvilket vi længe har ønsket og tidspunktet er perfekt. Jeg ser frem til at starte i august, og glæder mig til at arbejde en klub, der har en klar ide om hvor vi skal hen”

Thomas Lund, der selv har været med i den sidste del af ansættelsesprocessen udtaler: ”Gudmundur lever og ånder svømning og bringer en svømmebaggrund som vil kunne provokere kulturen i Gladsaxe i en positiv retning. Herudover har hans besøg i Gladsaxe vist at han er en fremragende træner og er rigtig god i omgangen med svømmerne på bassinkanten”

Generelt modtog vi en stor mængde ansøgere til stillingen, hvoraf flere var yderst kvalificerede. Vi har derfor brugt den fornødne tid til grundige overvejelser, og er overbeviste om, at vi er kommet frem til en ansættelse og et team, der bidrager til endnu mere trivsel, sparring og udvikling i GSC. 

I GSC glæder vi i os til at byde velkommen til Gudmundur d. 1/8-2015.

Kommenter nyhed