Nyheder om dansk og international svømning

Florent Manaudou annoncerer comeback

19. marts 2019, AF Peter Lund Hansen

Den franske megastjerne og olympiske mester, Florent Manaudou, har annonceret at han returnerer til svømmebassin og laver comback. Det er den franske avis L'Equipe der har talt med Manadou, som blandt andet savner den tætte konkurrence og konkurrerer mod de bedste. Manadou er klar i spyttet - målet er en guldmedalje til OL 2020. Et mål han også deler med landsmanden Amaury Leveaux som sidste år også annoncerede comback.

Manadou har valgt at træne under den tidligere verdensmester og verdensrekordholder, James Gibson, på Energy Standard holdet. Energy Standard har ret slagkraftigt holdkort bl.a. med Chad Le Clos, Kliment Kolesnikov, Sarah Sjöstrom og Benjamin Proud.

Tilbage til OL i 2016 måtte Manaudou, med 1/100 af et sekund, se sig henvist til 2. pladsen i 50 fri af amerikanske Anthony Ervin og siden har franskmanden ikke konkurreret internationalt. L'Equipe beretter dog at Manaudou har spillet en del håndbold på liganiveau siden. 

Helt rusten er Manadou dog ikke. Til et lokalt fransk stævne i november 2018 svømmede han 20.62 på 50 fri med flyvende start.

Gense franskmanden vinde 50 fri til OL i 2012.

 

Kommenter nyhed