Nyheder om dansk og international svømning

Esbjerg Svømmeklub trækker sig fra DM Hold

22. september 2017, AF Jon Langberg

Esbjerg Svømmeklub har annonceret at de har valgt at trække sig fra årets Danske Mesterskaber for Hold. Esbjerg var i år placeret i 1. division, hvor der således kun kommer otte hold i konkurrence i år. Esbjerg har historisk været på podiet i svømmeligaen gentagende gange, og vandt mesterskabet tre år i træk fra 2010 til 2012 - seneste podieplacering var i 2013, hvor de endte på tredjepladsen.

Klubben skriver således om beslutningen:

På grund af en overfyldt kalender hos Dansk Svømmeunion med bl.a. EM i kortbane til december i København, er DM for hold (DMH) i år blevet placeret midt i oktober. Oktober i år er det tidspunkt hvor Esbjerg Svømmeklubs elitesvømmere dyrker hård aerob-træning med henblik på DM for juniorer og seniorer til november, og Esbjerg Svømmeklub har derfor besluttet, at klubben ikke deltager i dette års (DMH).

Brian Daniel Marshall, klubchef i Esbjerg Svømmeklub fortæller, at ”vi med mellemrum må evaluere på, hvordan vi bruger vore ressourcer på den mest effektive måde for at nå klubbens mål, som er elite-resultater og OL-deltagelse".

Som (DMH) er placeret i år, sammenholdt med de ændringer, der er på vej i formatet for DMH i fremtiden betyder det, at vi bedre kan bruge vore ressourcer (tid, energi og finanser) på andre projekter.

Kommenter nyhed