Nyheder om dansk og international svømning

Esbjerg Svømmeklub søger konkurrencetræner med udviklingsansvar

15. november 2019, AF Peter Lund Hansen

Esbjerg Svømmeklub søger en konkurrencetræner med udviklingsansvar. 

Læs mere herunder, eller se hele jobopslaget her.

Da vores nuværende træner for juniorerne har valgt at tage næste step i sin karriere, er der nu en spændende mulighed for at blive en fremtrædende del af Esbjerg Svømmeklub. Lyder ansvar for træning af klubbens juniorsvømmere og talentudvikling spændende – så kunne denne stilling være noget for dig!

Vi søger en profil der er autentisk som person og nærværende, har et naturligt drive til at opgaverne du bliver stillet, samtidig sørger du for at udvikle dig som træner og person. Du går op i udvikling og ser hele tiden nye måder at optimere tingene på. Du vil gerne lære, men også lære fra dig. Du har et stort fokus på, at folk trives i et konkurrencepræget miljø samt ser og forstår, at der er flere veje for de forskellige personer, som du kommer i daglig kontakt med. Det er naturligt for dig at ville vinde, samtidig med, at du ved, at der er forskellige måder at vinde på!

Du bliver hovedansvarlig for juniorgruppen i Esbjerg Svømmeklub og deltager i alle aktiviteter med gruppen både i klubregi, men også i landsholdssammenhænge
 

Kommenter nyhed