Nyheder om dansk og international svømning

DM for hold startede i weekenden

19. november 2018, AF Thomas Lund

Det nye format for DM for hold blev skudt igang i den forgangne weekend med indledende runde i det der kaldes åben turnering. DMH er blevet omstruktureret nok engang og består nu af en divisionsturnering og en åben turnering. Divisionsturneringen skal man kvalificere sig til via et ranglistesystem mens den åbne turnering er netop det - åben. 

I den åbne turnering er der indledende runde hvorfra de 9 bedste hold går videre til en finale der svømmes samtidig med divisionsturneringen d.14-16 december. Divisonsturneringen består kun af en runde hvor der svømmes om det danske holdmesterskab i 1.division samt konkurreres i en 2. og 3.division. 

Hvidovre blev en sikker vinder af indledende runde og er også kæmpe favoritter til at vinde finalen da de som eneste hold blandt de kvalificerede hold til divisionsturneringen har valgt deltagelse i den åbne turnering i stedet. De 9 hold der kvalificerede sig til finalen er: Søllerød, Hørsholm, AGF 2, Delta Swim, VAT CPH 2, Haderslev, Helsinge, Vejle 2 og Hvidovre. 

Du kan se hele pointstillingen her

 

Relaterede nyheder
Kommenter nyhed