Nyheder om dansk og international svømning

To danske medaljer ved World Cup i Berlin

21. oktober 2012, AF Thomas Lund

World Cup i Berlin er overstået og det sluttede med en 2.plads og 3.plads til de danske svømmere. 

På førstedagen lykkedes det Lotte Friis at blive nummer tre på 800 fri med 8.22.04 - en Lotte Friis som naturligt nok fortsat er et stykke fra topformen. 

Den anden danske medalje kom i stævnets sidste løb - 4x50 fri Mix, hvor der stilles med to damer og to herrer hvor danskerne svømmede på 1.34.98 og sikrede sig 2.pladsen - en kende efter de amerikanske vindere. Resultatlisten for det løb kan ses her

Generelt var de danske svømmere tunge og leverede tider som bærer præg af at man er i hård træning for tiden. Daniel Skaaning synes at være kommet godt ud af OL og svømmede sig i finalen på 200 fri med 1.46.8 - en tid der nok kan flyttes et par sekunder i løbet af kortbanesæsonen. I samme løb dystede Yannick Agnel mod Paul Biederman hvilket gav sejr til den olympiske mester med 1.42.10. 

Katrine Holm Sørensen leverede mange gode præstationer - bedst med en 5.plads på 400 IM, mens der også var finaler til Pernille Blume og Pernille Juel. 

Det var særdeles tæt på at det blev til ny verdensrekord til Lotte Friis kommende træningsmakker - Camille Muffat som med 3.54.93 var 1/100 over verdensrekorden på 400 fri. 

For flere af de danske svømmere fortsætter stævnerækken allerede næste weekend ved henholdsvis øst og vest danske mesterskaber på kortbane. 

Alle weekendens resultater kan findes på omegatiming. 

Kommenter nyhed