Nyheder om dansk og international svømning

Dansk Svømning har fået ny formand

30. april 2012, AF Thomas Lund

Dansk Svømmeunion har i weekenden afholdt den årlige generalforsamling - denne gang i idrættens hus i Brøndby.

Kaj Aagaard som har bestridt posten i hele 10 år valgte ikke at genopstille. Ny formand for dansk svømmeunion er Kjeld Egebo, som har en længere historik inden for svømmesporten.

Dansk svømmeunion skriver:

Formandsposten blev på generalforsamlingen overtaget af Kjeld Egebo Larsen, der siden begyndelsen af 90’erne har udfyldt økonomi-posten i bestyrelsen.
62-årige Kjeld Egebo har været engageret i svømning hele sit voksenliv – begyndende på klubniveau i Hillerød, hvor Kjeld var formand i en årrække i slut-80’erne. Blandt Kjeld Egebos forcer er økonomi, som han både via sit mangeårige virke i et pengeinstitut og som selvstændig erhvervsdrivende, har fastholdt et skarpt analytisk øje for.

 Dette forklarer også den nye formands mangeårige post i bestyrelsen som netop økonomi-ansvarlig.

Med Kjelds nye ansvarsområde i bestyrelsen blev posten som økonomiansvarlig ledig. Denne post indtager, allerede medlem af bestyrelsen, Lars Jørgensen. Lars Jørgensen er civilt beskæftiget i et pengeinstitut og har en solid baggrund indenfor området.

Der var kampvalg om pladserne i bestyrelsen og det endte med at bestyrelsen i dansk svømmeunion ser således ud:

Kjeld Egebo Larsen, formand
Susanne Glasius, næstformand
Lars Jørgensen, økonomi-ansvarlig
Dorthe Rigét, medlem
Lars Warm, medlem
Danielle Keller, medlem
Jes Gydesen, medlem
Anders Vestergaard Jensen, medlem

Du kan læse om de mange hædringer som der også er tradition for finder sted på generalforsamlingen på Svømmeunionens nye side www.svoem.org

Kommenter nyhed