Nyheder om dansk og international svømning

Dansk Svømmeunion søger træneruddannelses- og ATK-konsulent

23. november 2017, AF Jon Langberg

Dansk Svømmeunion søger en konsulent til udvikling af træneruddannelser og aldersrelateret træning i svømning. Du kan læse meget mere om stillingen i jobopslaget.

Træneruddannelses- og ATK-konsulent til dansk svømmesport

Søger du nye udfordringer, der giver dig mulighed for at arbejde med træneruddannelser og aldersrelateret træning i svømning? Har du lyst til at bidrage til implementeringen af vores strategi ”Fra stolte resultater til nye fælles ambitioner” for dansk svømmesport? Så er en stilling som projektansat træneruddannelses- og ATK-konsulent hos Dansk Svømmeunion måske noget for dig!

Dansk Svømmeunion søger en træneruddannelses- og ATK-konsulent til en treårig projektstilling, som har til hensigt at løfte to centrale og integrerede indsatser i dansk svømmesport ved at:

  • Videreudvikle og styrke svømmesportens træneruddannelser gennem en revision af træneruddannelsens form og indhold, samt forbedre det faglige niveau på uddannelserne.
  • Øge videns- og kompetenceniveauet inden for talentudvikling, talentmiljøer samt målrettet og forsvarlig træning af børn og unge gennem projektledelse frem mod en opgraderet version af ”Aldersrelateret træning i svømning” og implementering heraf. Træneruddannelses- og ATK-konsulenten bliver en del af Dansk Svømmeunions Sportsafdeling. Arbejdssted er Dansk Svømmeunions administration i Idrættens Hus, ligesom der vil være national rejseaktivitet knyttet til stillingen. 
Kommenter nyhed