Nyheder om dansk og international svømning

Dansk 4.plads til Pernille Blume i utroligt tæt finale

28. juli 2019, AF Thomas Lund

Det blev til en dansk 4.plads til Pernille Blume i tiden 24.12 i en utrolig tæt finale hvor Pernille blot er 7/100 fra at blive verdensmester men alligevel må nøjes med 4.pladsen. 

Undervejs i løbet så det ud til at Pernille var foran nogle af de svømmere der ender med at tage medaljerne men indslaget bliver for langt - hun kunne ligeså godt være blevet verdensmester som nummer 4. Verdensmester blev Simone Manuel i 24.05 mens Sarah Sjöström vinder sølv i 24.07 og Cate Campbell bronze bare 1/100 foran Pernille. 

Alexander Aslak Nørgaard blev nummer 8 i finalen på 1500 fri mere end 30 sekunder fra hans imponerede danske rekord fra igår. Gode lærepenge i forhold til at arbejde frem mod det der mangler for at få succes ved internationale seniormesterskaber hvor 1500 fri svømmes 2 dage i træk. Nu ved han at han har topniveauet til at svømme om kap med de bedste i verden - så er det bare at finde nøglen til at kunne gøre det to dage i træk. 

Således slutter Danmark uden medalje for første gang siden VM i Montreal i 2005, men også med et stævne med lyspunkter fra primært de svømmere der ikke har været en del af virakken omkring det nationale træningscenter. 

Kommenter nyhed