Nyheder om dansk og international svømning

Danish Open starter lørdag

16. april 2021, AF Thomas Lund

Lørdag formiddag skydes Danish Open igang. 

Der er naturligvis fokus på de internationale kvalifikationer med OL og EM kravtiderne for øje - det bliver fortsat spændende at følge. 

Men Danish Open er denne gang også noget andet. Det er første gang siden DM for juniorer og DM for seniorer på kortbane at der er stævne for de der ikke har mulighed for at drømme om at kvalificere sig til de 2 seniormesterskaber. Bevares, der har da været stævner for de klubber der har formået at afholde et dual meet eller kravtidsstævne, men Danish Open er nu alligevel noget andet og større. Der vil være svømmere til start der har trænet 4 måneder siden sidst de var til stævne. Det må kunne give nogle vilde udfald i resultaterne. Vi glæder os til at følge med i hvilke svømmere der tager et stort spring frem denne gang. 

For nogen af junior og årgangssvømmerne er der mulighed for at kvalificere sig til henholdsvis EJM og NJM

Der er Superlive (billeder) fra stævnet via livetiming hvor der også er startlister, resultatlister osv.

Det kan være lidt af et projekt at holde hoved og hale i hvornår en bestemt svømmer skal svømme fordi coronarestriktioner gør at stævnet deles op i mange mindre grupperinger. Til det har Dansk Svømmeunion lavet denne gode oversigt som kan hjælpe med overblikket. 

Bemærk at Danish Open er delt op i 2 stævner på grund af coronarestriktioner. Ovenstående links er gældende for stævne 1 der kører fra 17-21.04 mens stævne 2 forløber fra 22.04 til 25.04. 

Du vil nemt kunne finde yderligere info om både stævne 1 og stævne 2 hos både svømmetider og på livetiming

 

Kommenter nyhed