Nyheder om dansk og international svømning

Chris Christensen ny cheftræner i Ringsted Svømmeklub

3. juli 2020, AF Jon Langberg

Ringsted Svømmeklub har netop offentliggjort at man har ansat Chris Christensen som ny cheftræner i klubben. Du kan læse mere i klubbens skrivelse herunder:

Det er med stor glæde, at Ringsted Svømmeklub kan præsentere Chris Christensen som ny cheftræner i Ringsted Svømmeklub. Chris starter i klubben pr. 010820.

Chris har senest været elitetræner i Holbæk, hvor han arbejdede med svømmere i alle aldre og niveauer. Tidligere har Chris været talentudvikler i både Herning og Holstebro svømmeklubber. Chris har siden sin barndom haft med svømning at gøre, først som aktiv elitesvømmer, hvor højdepunkterne var deltagelse ved OL i 2008 og en flot 4. plads ved VM på kortbane samme år. Dertil 70 danske mesterskaber, så Chris har på egen krop mærket, hvilke krav det kræver at være med på absolut topniveau i svømning.

Ringsted Svømmeklub er sikre på, at med ansættelsen af Chris, så udvikler svømmeklubben sig yderligere lige fra svømmeskolen til klubbens førstehold idet Chris bringer en masse gode kompetencer ind i klubben både på et menneskeligt og sportsligt plan.

Chris udtaler: ”Jeg tror på, at et tæt samarbejde i trænerstaben vil rykke niveauet i Ringsted. Uden dygtige undervisere i svømmeskolen vil der ikke være dygtige svømmere i konkurrenceafdelingen. Alle skal føle sig værdsat både trænere samt ikke mindst svømmerne, hvis behov altid skal være i centrum og svømmerne skal ses, som de hele mennesker i den tid de lever i. Jeg glæder mig til at komme i gang i Ringsted”

Kommenter nyhed