Nyheder om dansk og international svømning

Brian Marshall skifter fra Esbjerg til Odense

28. marts 2019, AF Jon Langberg

Klubchefen i Esbjerg Svømmeklub, Brian Marshall, skifter fra 1. maj jobbet i Esbjerg ud, med en stilling som direktør i H2Odense. Begge klubber har skrevet om skiftet her til aften - du kan læse dem begge herunder:

H2Odensen skriver:

H2Odense ansætter direktør med international erfaring

Det er med stor glæde, at H2Odense kan offentliggøre, at Brian Daniel Marshall 1. maj 2019 tiltræder en nyoprettet stilling som direktør i klubben.

Gennem de seneste år har H2Odense været i rivende udvikling. Blandt andet indgik H2Odense en partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion og Odense Kommune tidligere i år - en aftale der har til formål at fremme vilkårene for international high performance og den dertilhørende talentudvikling i dansk svømmesport.

’Klubbens udvikling fortsætter og ambitionerne er store. Vi ser Brian som den helt rigtige mand til at hjælpe os videre i processen og glæder os til samarbejdet med Brian’, udtaler Klaus Andresen, formand for H2Odense.

Brian kommer fra en stilling som klubchef i Esbjerg Svømmeklub, hvor han siden 2015 blandt andet har haft ansvar for økonomi, personale og den sportslige udvikling. Som landstræner for Island har Brian skabt flotte resultater og hentet medaljer hjem ved både VM og EM, samt én 4. plads ved OL.

Det er ikke blot det sportslige fundament, der er på plads. Med en kandidatgrad i Public Health and Education fra Reykjavik Universitet, hvor Brian indimellem underviser i Elite Coaching, er han også stærk teoretisk funderet og har derudover stor erfaring i at udvikle svømmetrænere.

’Min filosofi som leder er, at vi skal skabe et miljø, hvor alle kan opnå deres maksimale potentiale til det højeste niveau. De gode resultater er bygget på tillidsfuld og åben kommunikation, respekt og positiv motivation.’ Udtaler Brian Daniel Marshall.

Det er værdier, der matcher klubbens, så vi ser frem til samarbejdet med Brian.

Brian er pt. bosat i Esbjerg med sin familie. De er på boligjagt i Odense og planlægger at flytte hertil i løbet af sommeren.

For yderligere information kan Klaus Andresen, bestyrelsesformand i H2Odense, kontaktes på formand@h2odense.dk eller tlf. 61 34 37 38. Med venlig hilsen Bestyrelsen i H2Odense

Esbjerg skriver:

Esbjerg Svømmeklub skal have ny klubchef!

Det er med beklagelse, at vi har modtaget Brian Marshalls opsigelse af sin stilling som klubchef. Brians hustru har fået arbejde i Odense, og som konsekvens heraf har Brian søgt og fået stillingen som klubdirektør i svømmeklubben i Odense.

Brian fortsætter i Esbjerg Svømmeklub indtil udgangen af april.

Det er med beklagelse, at vi efter godt fem år skal tage afsked med Brian. Vi har haft et fortrinligt samarbejde, og Brian har været en afgørende faktor i den gode udvikling Esbjerg Svømmeklub er inde i.

Bestyrelsen har besluttet, at processen med ansættelsen af en ny klubchef igangsættes omgående.

Vi ønsker Brian al mulig held og lykke fremover.

Jørgen Rathschau Sørensen

Formand

Kommenter nyhed